O AO Aγίας Παρασκευής ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή κ.Λευτέρη Αλεξάκη

11652095_841797892579627_1792278029_n

Ο νέος προπονητής της oμάδας μας είναι 51 ετών και τα τελευταία χρόνια εχει εργαστεί με αρκετά μεγάλη επιτυχία στις ομάδες: ΗΦΑΙΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ και την περίοδο που μας πέρασε καθόταν στον πάγκο της ομάδας του Κολωνού.
Συνεργάτες του κ.Αλεξάκη στον πάγκο της ομάδας μας θα είναι ως γυμναστής ο κ.Τσαγκαράτος Παναγιώτης και ως γυμναστής τερματοφυλάκων ο κ.Βαμβακούσης Κώστας.
ΤΟ ΔΣ του ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ καλώς ορίζει τον κ.Αλεξάκη και τους συνεργατές του στην οικογένεια της Αγ.Παρασκευής  και τους εύχεται καλή επιτυχία με την ομάδα μας.

Ο νέος προπονητής της santa έκανε για την προσληψή του τις παρακάτω δηλώσεις:
‘”Θέλω να ευχαριστήσω τούς ανθρώπους τής ομάδας και ιδιαίτερα τον κύριο Τζωρτζη για την εμπιστοσύνη τους με το να αναλάβω την ομάδα της Αγίας Παρασκευής και το μόνο πού θέλω να υποσχεθώ είναι ότι εγώ και οι συνεργάτες μου (γυμναστής Τσαγκαράτος Παναγιωτης, γυμναστής τερματοφυλάκων Βαμβακούσης Κώστας) θα κάνουμε αυτά πού πρέπει για να φέρουμε σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο τον στόχο της ομάδας. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και το πιστεύω μου είναι πώς θα πάνε. Η Αγία Παρασκευή ξέρω πολύ καλά ότι είναι ενα ιδιαίτερα νοικοκυρεμένο σωματείο που αξίζει σίγουρα τα καλύτερα” !!!!!

 

—-

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.