Δωρεάν μαθήματα προετοιμασίας εγκύων από τις μαίες του ΠΕΔΥ Μ .Υ. Αγ. Παρασκευής

402

become-a-midwife

Σας ενημερώνουμε ότι στο ΠΕΔΥ Αγίας Παρασκευής (πρώην ιατρείαΙΚΑ) θα πραγματοποιηθεί από τα μέσα Σεπτέμβρη νέα δράση των μαιών της μονάδος η οποία θα περιλαμβάνει μαθήματα προετοιμασίας εγκύων για τον τοκετό,την λοχεία,τον θηλασμό και την γονεϊκότητα.
Τα μαθήματα απευθύνονται σε ασφαλισμένες όλων των ταμείων και ανασφάλιστες εγκυμονούσες που βρίσκονται στο τελευταίο τρίμηνο και είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Το πρόγραμμα χωρίζεται σε 5 τρίωρα πρωινά μαθήματα που το καθένα παρέχει θεωρητικές γνώσεις για όλη την περιγεννητική περίοδο και βιωματικές ασκήσεις και αναπνοές.
Η παρουσία των συντρόφων είναι δεκτή και επιθυμητή.
Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσης παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τις μαίες της Μονάδος Αγίας Παρασκευής (Μεσογείων 454) στο τηλέφωνο 2106016911.


Με εκτίμηση
Οι μαίες του ΠΕΔΥ  ΜΥ  Αγ. Παρασκευής

 

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.