Ανακοίνωση – Καταγγελία του ΣΕΔΑΠ κατά του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου

 

sedap-logoΣΕΔΑΠ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ .Σ. του ΣΕΔΑΠ καταγγέλλει κατηγορηματικά την όποια διαδικασία φίμωσης της ελευθερίας διακίνησης ιδεών και έκφρασης απόψεων των εργαζομένων στο χώρο εργασίας.
Τονίζουμε επίσης ότι βάσει αρμοδιοτήτων του ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν δύναται να δίνει εντολές στους εργαζόμενους για την συνδικαλιστική και κινηματική δράση τους.
Η στοχοποίηση της προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αγίας Παρασκευής γίνεται στοπλαίσιο εκφοβισμού και χειραγώγησης του Συλλόγου που όμως θα πέσει στο κενό, γιατί οι εργαζόμενοι δεν εκφοβίζονται και δεν τρομοκρατούνται.
Σε μια εποχή που οι εργαζόμενοι ,το εργατικό κίνημα και οι κατακτήσεις τους βάλλονται συστηματικά από την αντεργατική πολιτική των παλαιών και νέων μνημονίων, υπάρχει έκδηλη ανάγκη από την συμπαράσταση και υποστήριξη όλων.
Στοπλαίσιο αυτό το Δ.Σ. του ΣΕΔΑΠ καλεί όλες και όλους σε κοινό μέτωπο αγώνα για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων μας.

Το Δ.Σ.

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.