Ο Γιώργος Καραμέρος ανέφερε ότι στο παρελθόν δήμοι που ανήκουν στον βόρειο τομέα ήταν ευνοημένοι “video”

karameros syn typou 16-7-2015 AGIA PARASKEVI

Εμείς μέσα στις επόμενες ημέρες θα ζητήσουμε μια συνάντηση από τον Αντιπεριφεριάρχη να μας κατατοπίση περισσότερο σε διάφορα ζητήματα όπως διευθετήσεις χώρων, χρηματοδοτήσεις, αποπερατώσεις έργων , χρονοδιάγραμματα, όπως επίσης μια τοποθέτηση εάν μπορεί να δοθεί για το θέμα όπως και αυτός ονόμασε φάντασμα για το κολυμβητήριοΕάν και κατά πόσο θα είναι έργο βιώσιμο” και τι άλλο μπορεί να προβλέπει για την Αγία Παρασκευή μέσα στην θητεία του

……………………………………………………………………………………………………………

Με την ευκαιρία της ψήφισης της δεύτερης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Αττικής για το 2015, ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος και οι επιστημονικοί συνεργάτες του υπηρεσιακοί παράγοντες, παρέθεσαν συνέντευξη Τύπου σήμερα στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα στην Αγία Παρασκευή.

ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

.

.ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Β/Τ

http://www.thessi.gr.

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.