Καμιά Αγιοπαρασκευιώτικη εφημερίδα σ’αυτές που μπορούν να δημοσιεύουν καταχωρήσεις του Δημοσίου

εφημερίδεςςς

Τη «λίστα» με τις ημερήσιες και εβδομαδιαίες νομαρχιακές και τοπικές εφημερίδες, όλης της χώρας, που θα έχουν τη δυνατότητα καταχώρισης δημοσιεύσεων των φορέων του Δημοσίου, καθορίζει απόφαση της κυβέρνησης, υπογεγγραμμένη από τον αρμόδιο υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά.

Πρόκειται για 107 Ημερήσιες Νομαρχιακές Εφημερίδες, 7 Ημερήσιες Τοπικές Εφημερίδες, 85 Εβδομαδιαίες Νομαρχικές Εφημερίδες και 19 Εβδομαδιαίες Τοπικές Εφημερίδες. Ανάμεσα σε αυτές δεν υπάρχει καμία εφημερίδα που να δραστηριοποιείται στο Δήμο Αγίας Παρασκευής, συναντάμε όμως τις εξής υπερτοπικές που ενίοτε δημοσιεύουν θέματα της Αγίας Παρασκευής:

Στις ημερήσιες τοπικές την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΜΑΡΥΣΙΑ/ΜΑΡΟΥΣΙ και την ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

Στις εβδομαδιαίες τοπικές, το ΑΘΜΟΝΙΟΝ ΒΗΜΑ και την ΑΜΑΡΥΣΙΑ του ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ και το ΑΤΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και την ΕΒΔΟΜΗ της ΠΑΛΛΗΝΗΣ.

Το σχετικό ΦΕΚ(1716, 17/8/2015), δημοσιεύθηκε το μεσημέρι της Τρίτης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΦΕΚ

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.