30.000 τόνους ροδάκινα μοιράζει η Περιφέρεια στον Β/Τ Αττικής και στήν Αγία Παρασκευή

dianomirodakinonΟπως το έκανε και την περασμένη τρίτη 1/9/2015 ετσι και τώρα τετάρτη η τρίτη θα ξαναμοιράσει Ροδάκινα .Ενα μεγάλο μπράβο στήν Περιφέρεια και στήν Ιερά Αρχιεπισκοπή

Η Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα ενημερώνει ότι, σε συνεργασία με τους εταίρους της κοινωνικής σύμπραξης, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής 2014-2020/ΤΕΒΑ, προχωρά την Τρίτη 8/9 και την Τετάρτη 9/9 στη διάθεση φρούτων στους δικαιούχους έξι Δήμων, δύο Ιερών Μητροπόλεων και άλλων συνεργαζόμενων φορέων.

Συνολικά θα διανεμηθούν 30.625 τόνοι ροδάκινων σε συμπολίτες που διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Οι ωφελούμενοι των Δήμων Ηρακλείου, Κηφισιάς και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών θα μπορούν να προμηθευτούν τα προϊόντα από το Πολιτιστικό Κέντρο «Ηλέκτρα» (Κουντουριώτου 18, Ν. Ηράκλειο) και της Ν. Ιωνίας από την 28ης Οκτωβρίου 3, το πρωί της Τρίτης μετά τις 10:00 π.μ.

Αντίστοιχα, οι ωφελούμενοι των Δήμων Βριλησσίων, καθώς και της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού από τη Λ. Πεντέλης 62 (Βριλήσσια), του Δήμου Αγ. Παρασκευής από το δημαρχείο Αγ. Παρασκευής (Μεσογείων 415-417) και του Δήμου Χαλανδρίου από την οδό Αγ. Παρασκευής 86 (έναντι Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου), το πρωί της Τετάρτης μετά τις 10:00 π.μ.

Σε συνεργασία με τους Δήμους Νέας Ιωνίας και Ηρακλείου μέρος των ροδάκινων που θα διανεμηθούν θα παραδοθούν και στο προσφυγικό χωριό στον Βοτανικό.

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.