Αρχική ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ Πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια της νέας Κοινωνικής Δομής Το “ΚΕΠ Υγείας”

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια της νέας Κοινωνικής Δομής Το “ΚΕΠ Υγείας”

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια της νέας Κοινωνικής Δομής του Δήμου, το Κέντρου Πρόληψης ΚΕΠ) Υγείας. Το ΚΕΠ Υγείας, στο οποίο ο Δήμος μας εντάχθηκε τον Φεβρουάριο του 2014, από τον τότε Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά, θα λειτουργήσει πιλοτικά σε 14 Δήμους και θα αφορά τον προληπτικό και προσυμπτωματικό έλεγχο 7 σοβαρών και θανατηφόρων ασθενειών. Το ΚΕΠ Υγείας, θα λειτουργεί στα Δημοτικά Ιατρεία του Κοντοπεύκου.

Ομιλητές, που ανέλυσαν το πρόγραμμα, ήταν οι
  • Σωτήριος Παπασπυρόπουλος, γενικός διευθυντής ΕΔΔΥΠΠΥ: «Ο ρόλος των ΚΕΠ Υγείας στην πρόληψη και προαγωγή της υγείας».
  • Ηλίας Νάκος, ακτινολόγος: «Ανάλυση των διαγνωστικών πρωτοκόλλων των ΚΕΠ Υγείας».
  • Ιωάννης Λεγάκης, ενδοκρινολόγος: «Σακχαρώδης Διαβήτης τύπου Β».
  • Γεώργιος Κορμάς, ακτινολόγος: «Μπούλινγκ, Ασφάλεια στο Διαδίκτυο».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Γεράσιμος Βλάχος , η Αντιδήμαρχος Ελισάβετ Πετσατώδη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πάνος Γκόνης και Στέλλα Ψύλλα, οι πρώην Αντιδήμαρχοι Ελευθερία Παπαδοπούλου και Μανώλης Κωνσταντακόπουλος, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Παπασπύρος και αρκετοί Δημοτικοί Υπάλληλοι.

Τα νοσήματα και οι προτεινόμενες προληπτικές εξετάσεις είναι τα εξής (πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε τις εξετάσεις):

Οι προτεινόμενες εξετάσεις καλύπτονται, υπό προϋποθέσεις, από τον ΕΟΠΥΥ.

Για περισσότερες πληροφορίες ή ενημέρωση  για τους γιατρούς που συνεργάζονται με τα ΚΕΠ Υγείας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στον αριθμό τηλεφώνου 210 6000998, να στέλνουν ερωτήματα στο e- mail: kepygeiasagiaparaskevi@gmail.com ή να επισκέπτονται πρωινές ώρες τα γραφεία των ΚΕΠ Υγείας που βρίσκονται στην διεύθυνση

Χίου και Σωτήρος 2 στην Αγία Παρασκευή.

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.