Όταν η Αυτοδιοίκηση παίζει μπάλα!

ποδόσφαιρο Αυτοδιοίκησης copy

Την προετοιμασία της ξεκίνησε χθες το απόγευμα (12/11/2015) η ομάδα ποδοσφαίρου της Αυτοδιοίκησης.

Νυν και πρώην Δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι αποφάσισαν να βάλουν γκολ έξω από τις αίθουσες των δημοτικών συμβουλίων.

Έτσι στην πρώτη εμφάνισή τους στο γήπεδο παραβρέθηκαν ο πρόεδρος των εν ενεργεία και διατελεσάντων Δημάρχων κ. Παύλος Καμάρας (Δήμαρχος Πεύκης) που είναι και επικεφαλής της ομάδας, και οι νυν και πρώην Δήμαρχοι: Αποστολόπουλος (Παπάγου-Χολαργού), Κουράσης (Χαλανδρίου), Ιωαννίδης (Βριλισσίων), Γιαννακόπουλος (Αγ. Παρασκευής), Καλαφατέλης (Διονύσου), Γραφάκος (Μελισσίων-Πεντέλης) και οι δημοτικοί σύμβουλοι: Μουστόγιαννης & Μυλωνάκης από Αγία Παρασκευή και Ψυχοπαίδας από Κηφισιά-Ερυθραία.

Οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε Πέμπτη στις 7:30μμ στα γήπεδα 7Χ7 στην οδό Κλεισθένους 299. Η ομάδα έχει σκοπό να διοργανώνει αγώνες με άλλες ομάδες της Ελλάδος αλλά και του εξωτερικού.

Ποιός είπε ότι τα ματς δίνονται μόνο εντός Δ.Σ.; Οι εκπρόσωποί μας αποφάσισαν να κινητοποιηθούν με τρόπο διαφορετικό και όπως παρατηρούμε η Αγία Παρασκευή δίνει δυναμικά το παρόν. Πολιτική και αθλητισμός έδεσαν για τα καλά.

Ευχόμαστε στους Βασίλη Γιαννακόπουλο, Αλέξανδρο Μουστόγιαννη και Γιάννη Μυλωνάκη πολλά γκολ και στην ομάδα πολλές επιτυχίες και νικηφόρους αγώνες.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter