Η Α.Ε.Α.Π. “χαμογελάει” στα μικρά παιδιά!

aeap -xamogelo paidiouΗ Αθλητική Ένωση Αγίας Παρασκευής (Α.Ε.Α.Π. VOLLEY) θέλοντας να αναδείξει για μία ακόμη φορά το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού με μεγάλη της χαρά και τιμή ανακοινώνει τα εξής:

 –
1. Μετά από συνεννόηση και συμφωνία με τον Οργανισμό “ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” αποφασίσαμε μέσα από μία σειρά δράσεων να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια του για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα παιδιά καθημερινά.

Όπως είναι γνωστό, κατά την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 η Α.Ε.Α.Π. συμμετέχει με 9 αγωνιστικά τμήματα στα πρωταθλήματα, και πιο συγκεκριμένα: Πρωτάθλημα Α2΄ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, Πρωτάθλημα Εφήβων, Πρωτάθλημα Νεανίδων, Πρωτάθλημα Παίδων, Πρωτάθλημα Κορασίδων, Πρωτάθλημα Παμπαίδων, Πρωτάθλημα Παγκορασίδων, Πρωτάθλημα Vintage , ενώ υπάρχουν και οι Ακαδημίες εκμάθησης του αθλήματος σε παιδιά ηλικίας 8-14 ετών.

Λαμβάνοντας αυτή τη δραστηριότητα υπόψη μας και την επιθυμία μας να συνεισφέρουμε όσο μπορούμε, αποφασίσαμε τις παρακάτω ενέργειες μέσω των οποίων θεωρούμε ότι θα μπορέσουμε και εμείς να προσφέρουμε, στο μέτρο των δυνάμεών μας, στο σπουδαίο αυτό σκοπό:
1. Η ύπαρξη του ειδικού κουμπαρά από το “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” σε όλους τους αγώνες εντός έδρας, όλων των τμημάτων μας, προκειμένου οι θεατές των αγώνων μας να συμβάλλουν στην ενίσχυση του αγώνα του Οργανισμού!
2. Η έκδοση ενός “διαφορετικού” και πρωτοποριακού ημερολογίου για το 2016, το οποίο και θα διαθέσουμε μέσα στις επόμενες ημέρες για αγορά σε συνδημότες μας, φίλους, γνωστούς, φιλάθλους, με σκοπό ένα σημαντικό μέρος των εσόδων να διατεθούν στον Οργανισμό.
3. Μέσα στις διακοπές των Χριστουγέννων, και σε συνδυασμό με το ετήσιο τουρνουά “Φανούρης Αγάθος”, θα οργανωθεί μια γιορτή για τα παιδιά του Χαμόγελου, όπου προπονητές και αθλητές της Α.Ε.Α.Π. θα δείξουν στα παιδιά τα βασικά στοιχεία του αθλήματος ώστε να πάρουν μια πρώτη γεύση από το πως είναι να παίζεις.
Στη συνέχεια θα δοθεί φιλικό παιχνίδι με αντιπαλους 2 ομάδες “ΕΚΠΛΗΞΗ”, πάντα με θεατές τα παιδιά.
Θα ορίστεί ένα συμβολικό ποσό εισόδου στο γήπεδο, το σύνολο του οποίου θα διατεθεί στο Χαμόγελο του Παιδιού!
Περιμένουμε από όλες και όλους να στηρίξετε την προσπάθεια μας αυτή.
Γιατί τίποτε δεν είναι πιο σημαντικό, στις δύσκολες εποχές που ζούμε, από το χαμόγελο ενός παιδιού!
– 
                                 Το Δ.Σ. 
                Οι Αθλήτριες & οι Αθλητές, 
          Οι προπονήτριες & οι Προπονητές
                          της Α.Ε.Α.Π.
—–
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter