Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Oικολογικό έγκλημα στην Αγία Παρασκευή!!

Oικολογικό έγκλημα στην Αγία Παρασκευή!!

Για οικολογικό έγκλημα στην πόλη μας, από αδιαφορία και ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής της Αγίας Παρασκευής, μιλάει συνδημότης μας στο διαδίκτυο. Καταγγέλοντας συγκεκριμένα ότι:

 “Ο δήμαρχος κ. Σταθόπουλος και μέρος του Δημοτικού Συμβουλίου, έκοψαν ένα υγιέστατο ωραίο 15-μετρο πεύκο από το πεζοδρόμιό μας, μετά από καταγγελία παρανοϊκού κατοίκου της οδού Αχαιών, επειδή φοβόταν τάχα, ότι θα του χαλούσε η γκαραζόπορτα! Η κοπή αυτή έγινε με δόλο, αφού μας είχαν ειδοποιήσει από την προηγούμενη ότι θα γίνει απλώς κλάδεμα, ενώ είχε προγραμματισθεί κόψιμο. Οι διαμαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής και η προσφυγή στα κανάλια και τις οικολογικές οργανώσεις πέτυχαν την εντολή για αναστολή της κοπής από τον κ. Δημαρά των Πρασίνων Οικολόγων, αλλά ήταν αργά!! “

γιατί όπως γράφει, η κοπή είχε επιτελεσθεί ήδη και ταχύτατα. Το γεγονός αυτό έχει ήδη πάρει μεγάλη έκταση και έχει δημοσιευτεί σε πανελλαδικές ιστοσελίδες.

Κλείνοντας ο συνδημότης μας κάνει έκκληση σε όλους τους πολίτες να δραστηριοποιηθούν “επειδή αλλιώς τίποτε καλό δεν πρόκειται να γίνει στον τόπο μας”.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter