Αρχική ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ Λαϊκή Συσπείρωση Ευχές της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ και του Αντρέα Γκιζιώτη

Ευχές της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ και του Αντρέα Γκιζιώτη

Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ εύχεται από καρδιάς υγεία και δύναμη σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου, σε όλους τους δημότες της πόλης μας.

Το 2016 να είναι χρονιά που ο λαός θα κάνει αποφασιστικό βήμα αγωνιστικής παρέμβασης, για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες.

Δεν αρκούν οι ευχές για ειρήνη, για τους ταλαιπωρημένους πρόσφυγες, αλλά αγώνας ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και επεμβάσεις ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – Ε.Ε και την εμπλοκή της χώρας μας.

Ο λαός και η νεολαία δεν ζει για επιδόματα φιλανθρωπίας και ανακύκλωσης της ανεργίας. Το 2016, να είναι χρονιά ανάπτυξης ενός ισχυρού λαϊκού κινήματος, για να αποκρουστεί η αντιλαϊκή επίθεση, χωρίς απογοητεύσεις και αναμονή. Η δική μας ελπίδα, βρίσκεται στην οργάνωση και τον ανυποχώρητο αγώνα, για τα δίκαια αιτήματά μας, για μια άλλη κοινωνία με το λαό στην εξουσία.

Η πόλη μας δεν μπορεί να περιμένει άλλα χρόνια υποσχέσεων και στασιμότητας. Κάτοικοι και φορείς οφείλουν να διεκδικήσουν μαζικά και αγωνιστικά λύσεις.

Ανδρέας Γκιζιώτης

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter