Ουσιαστική η εκπροσώπηση της Αγίας Παρασκευής στο 10ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

IMG_0555

Με την παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, τις ομιλίες του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη και του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και την ψηφοφορία για την εκλογή των μελών της Πολιτικής Επιτροπής ολοκληρώθηκαν την Κυριακή (24/04), οι εργασίες του 10ου Τακτικού Συνεδρίου της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο εκθεσιακό κέντρο που βρίσκεται στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Συνεργάτες του προέδρου υπογραμμίζουν πως η ΝΔ βγήκε εμφανώς ενισχυμένη από τις εσωκομματικές διεργασίες, ενώ δεν παραλείπουν να τονίσουν πως αυτό που προέχει τώρα για την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι να επικοινωνηθεί η «συμφωνία αλήθειας» που πρότεινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα του Συνεδρίου. Ως εκ τούτου το προσεχές διάστημα η «συμφωνία αλήθειας» θα αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της επικοινωνιακής πολιτικής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τα πράγματα κύλησαν ομαλά, δίχως ιδιαίτερα παρατράγουδα με σημαντικότατη εκπροσώπηση από την πόλη μας και με ουσιαστικές παρεμβάσεις, μεταξύ των οποίων ο Βασίλης Σάρκουλας (ο οποίος όπως είχαμε δημοσιεύσει ήρθε πρώτος σε ψήφους στο Δήμο Αγίας Παρασκευής), ο Τίμος Κωστόπουλος και η Μίνα Μουχτούρη.