Αρχική ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ Συγκίνησε η “Ωραία Ελένη” στη γιορτή αποφοίτησης των προνηπίων των ΠΑΙΣΔΑΠ

Συγκίνησε η “Ωραία Ελένη” στη γιορτή αποφοίτησης των προνηπίων των ΠΑΙΣΔΑΠ

Παιδικές φωνούλες γέμισαν σήμερα το απόγευμα το κλειστό γυμναστήριο της Νότου. Αιτία η γιορτή αποφοίτησης των προνηπίων των παιδικών σταθμών Γ΄νηπιακός-Πάρου & Δωδεκανήσου, Ε΄νηπιακός-Αφροδίτης και Ζ΄νηπιακός-Τρωάδος.

Ξεφεύγωντας από τα συνηθισμένα φέτος τα προνήπια παρουσίασαν μια εκδοχή της “Ωραίας Ελένης” του Ευριπίδη και για μία ακόμα χρονιά συγκίνησαν γονείς, εκπαιδευτικούς και φίλους. Η γιορτή είχε απ’ όλα, σκηνικά, στολές, χορό, τραγούδι και πολλούς θεατές.

Έκτός από την πρόεδρο των ΠΑΙΣΔΑΠ κ. Μαργαρίτα Δημητρίου, την Διευθύντρια κ. Αναστασία Γιαννάκη και τους εκπαιδευτικούς που οργάνωσαν αυτή τη γιορτή παραβρέθηκαν  επίσης εκτός των άλλων ο πρώην Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς και η πρώην πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών κ. Έφη Καψοκεφάλου, η οποία πάντα παρεβρίσκεται σε εκδηλώσεις των παιδικών σταθμών μιας και αποτελούν σημαντικό κεφάλαιο για αυτήν. Εξάλλου δεν είναι μακριά η εποχή που βρισκόταν εκείνη στο τιμόνι των ΠΑΙΣΔΑΠ κρατώντας ψηλά το κύρος και την αξιοπιστία του Νομικού Προσώπου.

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 18:30μμ αποφοιτούν τα προνήπια των υπόλοιπων σταθμών.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter