Νέα σύμβαση έκανε ο Δήμος για την φύλαξη των Παιδικών χαρών

img_6429
Η Δημοτική αρχή αποφασισμένη να προστατεύσει τις Παιδικές Χαρές της Αγίας Παρασκευής από βανδαλισμούς  ή ακόμα, όσο κι αν αυτό εκπλήσσει, και από δολιοφθορές, ώστε να διατηρηθούν όμορφες και ασφαλείς για τα παιδιά, υπέγραψε σήμερα 21/9 σύμβαση για τη φύλαξη τους με εξειδικευμένη εταιρεία που επιλέχτηκε με Δημόσιο Διαγωνισμό.
Ταυτόχρονα καλεί τους πολίτες να συμβάλουν ειδοποιώντας άμεσα το Δήμο μόλις εντοπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα στα  παιχνίδια και τον εξοπλισμό τους.
Επισημαίνουμε ότι η διεξαγωγή του προαναφερόμενου  διαγωνισμού φύλαξης των Παιδικών χαρών καθυστέρησε σημαντικά λόγω της πολύμηνης  αποχής των μηχανικών για το ασφαλιστικό.
Yπενθυμίζουμε ότι  με συνεχή και συστηματική προσπάθεια έχουν αναπλαστεί και πιστοποιηθεί  12  Παιδικές Χαρές του Δήμου (Κεντρικής πλατείας, πλατείας Αϊ-Γιάννη, πλατείας Μελίνας Μερκούρη, πλατείας Δημοκρατίας, οδών  Αγ. Τριάδος και Ψαρών, πλατείας Τσακού , οδών Σολωμού και Λυκείου, Δασκαλικών επί των οδών Σολωμού και Δημητρακοπούλου, πλατείας  Αρκαδίου, Εθν. Μακαρίου και Αγ. Αναργύρων, οδών Ασημακοπούλου και Θεμιστοκλέους στον Αϊ-Γιάννη, οδού Τέλου Άγρα εντός της πλατείας) και σύντομα θα προχωρήσει η ανάπλαση και πιστοποίηση των υπολοίπων 3 μη πιστοποιημένων και εξ αυτού του λόγου κλειστών.