Ο Δήμαρχος Σταθόπουλος ξέχασε γρήγορα την “υπεράσπιση της πόλης και της κοινωνίας”

Ο Δήμαρχος Σταθόπουλος υπηρέτης της αντιλαικής πολιτικής και η Δημοτική αρχή που ξέχασε γρήγορα τις προεκλογικές της υποσχέσεις για ”υπεράσπιση της πόλης και της κοινωνίας ”

Gkiziotis Adreas copy

  1. Εκατοντάδες σημειώματα κατασχέσεων έχουν αποσταλεί από το Δήμο σε συμπολίτες μας που στη μεγάλη τους πλειοψηφία υποφέρουν από την εφαρμογή της αντιλαικής πολιτικής, της ακρίβειας, των χαρατσιών, των περικοπών των μισθών και συντάξεων, της ανεργίας. Αντιπροτείνει την ελεημοσύνη στις ακραίες περιπτώσεις φτώχιας σε ένα κοινωνικό σύστημα που οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί λιμοκτονούν. Αυτή την πολιτική υπηρετεί και εφαρμόζει κατά γράμμα η Δημοτική αρχή.
  2. Ο Δήμαρχος δεν είχε το πολιτικό ανάστημα να ανακαλέσει την υπογραφή της απόλυσης της Στέλλας  Μπαρμπάτη και να πάρει ο ίδιος την ευθύνη για δύο μήνες, σε υπόσχεση που έδωσε ο Υπουργός για λύση… (εκτός αν είναι απάτη). Υπηρέτης της κυβερνητικής πολιτικής εργάστηκε μεθοδικά για την απεργοσπασία. Η παρέμβασή του περιορίζεται σε διαδρομικές συζητήσεις με παράγοντες των Υπουργείων και η ευαισθησία του σε γιορτινές άδειες και σε πασχαλινά αρνιά προς τους εργαζόμενους.
  3. Η Δημοτική αρχή έχει υλοποιήσει μόλις το 1,5% του τεχνικού προγράμματος που η ίδια πρότεινε και ψήφισε, στο 1ο εξάμηνο του έτους, στοιχείο που η υπηρεσία ανάφερε στην έκθεσή της. Δεν έχει θέσει κανένα από τα μεγάλα προβλήματα της πόλης, ούτε για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, ούτε στην κοινωνία. Η λέξη διεκδίκηση σβήστηκε από το λεξιλόγιό τους με την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου. Αντίθετα ανάμεσα από τις πολλές δεκάδες των κάθε είδους εκδηλώσεων, εξαντλείται σε περιοδείες γειτονιάς όπου ”τα ακούει” και καταγράφει για πολλοστή φορά τα ίδια αιτήματα αναμασώντας τις ίδιες υποσχέσεις.

Οι πολίτες και οι φορείς και οι συλλογικότητες, έχουν υποχρέωση και ευθύνη να ανεβάσουν την απαίτησή τους, να διεκδικήσουν λύσεις για την πόλη μας.

Ανδρέας Γκιζιώτης. Δημοτικός Σύμβουλος

της Λαικής Συσπείρωσης.

 

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter