Βούλα Ζορμπά και Χρήστος Γούναρης υποψήφιοι στην εκλογική αναμέτρηση του ΤΕΕ

%cf%84%ce%b5%ce%b5-%ce%b6%ce%bf%cf%81%ce%bc%cf%80%ce%ac-%ce%b3%ce%bf%cf%8d%ce%bd%ce%b1%cf%81%ce%b7%cf%82

 

Ανακοινώθηκαν επισήμως οι υποψήφιοι για εκλογή στην Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ*, στις εννέα (9) Επιστημονικές Επιτροπές Ειδικότητας, στο Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο και στο Πειθαρχικό Συμβούλιο Αθήνας για τις εκλογές ΤΕΕ της 20.11.2016. Την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων αποφάσισε η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ κατά την Ειδική Συνεδρίαση της 16.10.2016. Μπορείτε να δείτε την πλήρη ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, με όλα τα ονόματα των υποψηφίων ανά ψηφοδέλτιο και συνδυασμό, στην ειδική ιστοσελίδα του ΤΕΕ για τις εκλογές της 20ης Νοεμβρίου 2016: http://web.tee.gr/ekloges-tee-2016/

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις εκλογές του ΤΕΕ συμμετέχουν με δικαίωμα ψήφου 102.725 διπλωματούχοι μηχανικοί, καθώς το Επιμελητήριο αποτελεί το μεγαλύτερο επιστημονικό φορέα της χώρας, γεγονός που δίνει στις εκλογές αυτές ιδιαίτερη σημασία.

Μεταξύ των υποψηφίων βρίσκονται η κ. Παρασκευή (Βούλα) Ζορμπά, Πολιτικός Μηχανικός, που διατέλεσε συμβούλος του πρώην Δημάρχου Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλη Ζορμπά κατά τη θητεία του στο Δήμο επί τεχνικών θεμάτων και ο κ. Χρήστος Γούναρης, Αγρονόμος, Τοπογράφος, Μηχανικός ΕΜΠ,  ο οποίος στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές υπήρξε υποψήφιος με την παράταξη του κ. Ζορμπά “Αγία Παρασκευή, η πόλη μας”.

Η κ. Ζορμπά κατεβαίνει ως υποψήφια με τον συνδυασμό “ΔΚΜ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ” για την Αντιπροσωπεία ΤΕΕ (σελ. 21) και ο κ. Γούναρης με τον ίδιο συνδυασμό για την Επιστημονική Επιτροπή Ειδικότητας Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών (σελ. 47). Πρόκειται για δύο αξιόλογους και ακέραιους επιστήμονες που συμμετέχουν στη ζωή της πόλης μας και αξίζουν κάθε τύχη.

 –

Σχετικά με τη διενέργεια των εκλογών στο Επιμελητήριο, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός δήλωσε:

«Οι εκλογές του ΤΕΕ στις 20 Νοεμβρίου αποτελούν ευκαιρία αλλά και πρόκληση για όλους τους μηχανικούς της χώρας. Ευκαιρία να επιλέξουν εκείνους τους συνδυασμούς και υποψηφίους που πιστεύουν ότι μπορούν να βοηθήσουν τον κλάδο στη δύσκολη πορεία των τελευταίων ετών. Αλλά και πρόκληση να επιλέξουν αυτούς που μπορούν πραγματικά, πέρα από μεγάλα λόγια, να συμβάλλουν μέσα από το ΤΕΕ στη δημιουργία νέων εργασιών για τους μηχανικούς αλλά και για την οικονομία συνολικά. Καλώ όλους τους συναδέλφους μηχανικούς να ενημερωθούν για τις απόψεις και προτάσεις των συνδυασμών και να συμμετέχουν με την ψήφο τους στις εκλογές της 20ης Νοεμβρίου».

 –

Δείτε την πλήρη ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, με όλα τα ονόματα των υποψηφίων ανά ψηφοδέλτιο και συνδυασμό.

 –

* Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter