Έκκληση του κ. Γιώργου Γεωργίου προς τους κ.κ. Σαββίδη & Μίχα να ανακαλέσουν την παραίτησή τους

Mε πρωτοφανή εκπληξη, απορία και εντονο το συναίσθημα της πικρίας και απογοήτευσης, πληροφορούμαι την παραίτηση δύο αξιολογώτατων στελεχών του τοπικού κινήματος της Αγίας Παρασκευης από τον Συλλογο του Τσακού, του Προέδρου Βασίλη Σαβίδη και του Τάσου Μίχα.

553346_346374565472585_1404003873_nΟ μεν Πρόεδρος Βασίλης Σαβίδης δεν χρειάζεται κανείς να του αναγνωρίσει την ανιδιοτελή προσφορά ζωής στο Σύλλογο του Τσακού, ο δε Τάσος Μίχας επί σειρά ετών Γραμματεας του Συλλόγου, είναι εκτός από άριστος τεχνοκράτης σε καίρια πόστα κοινωνικής ευθύνης , και ακούραστος μαχητής, εθελοντής σε σειρά δράσεων οχι μόνο στον Τσακό αλλά σε ολόκληρη την πόλη της Αγίας Παρασκευής.

Συνεργάστηκα με τις δύο αυτές ανόθευτες προσωπικότητες προσφοράς της Αγίας Παρασκευής πάνω από 4 χρόνια ως Πρόεδρος του Συλλόγου των Πευκακίων. Οι δύο Σύλλογοι θεωρούνταν για την πόλη μας “Αδελφοί Σύλλογοι” με στηριξη ο ένας στον άλλον, και κοινό προσανατολισμό και ευαισθησία στις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης.

Αρνούμαι να αποδεχτώ παραιτήσεις τέτοιων ανθρώπων προσφοράς και είμαι βέβαιος ότι για να φτάσουν μέχρι εκεί σοβαρλα αδιέξοδα απαξίωσης΄θα εχουν προκύψει.

Καλώ τις τιοπικές μας ανοικτές κοινωνίες να αντιδράσουν και να τοποθετηθούν γι αυτή την ανευ προηγουμένου απώλεια. Αν το τίμημα καταξιωμένων στελεχών όπως αυτοί είναι η αναγκαστική τους παραίτηση απο θεσμούς, τότε η κρίση, απαξίωση είναι τέτοια που δεν πρέπει από κανέναν και για κανέναν λόγο να μείνει απαρατήρητη.

Κάνω εκκληση στους φιλους Σαββιδη και Μίχα του αδελφού Συλλόγου Τσακού να ανακαλέσουν τις αποφάσεις τους. Η πόλη, ο Τσακός, όλοι εμείς τους χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ !

Γιώργος Γεωργίου

Επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου Πευκακίων

 

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter