Ο π. Δήμαρχος Β. Γιαννακόπουλος Συντονιστής Γραμματέας του Περιφερειακού Συντονιστικού Συμβουλίου Βόρειας Αθήνας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

img_3549-copy

Συνεδρίασε χθες, Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016, το Περιφερειακό Συντονιστικό Συμβούλιο Βόρειας Αθήνας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Το Συμβούλιο, στο οποίο συμμετέχουν 21 εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και των Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία, εξέλεξε 5μελή Συντονιστική Γραμματεία, η οποία απαρτίζεται από τους Βασίλη Γιαννακόπουλο (Συντονιστή), Θανάση  Ντέλκο (αναπληρωτή Συντονιστή), Σπύρο Αδαμόπουλο, Γιώργο Παπαρσένο και Αλεξάνδρα Σαγρή.

Το Συμβούλιο αποφάσισε, επίσης, την οργάνωση ανοιχτής δημόσιας εκδήλωσης στην Αγ. Παρασκευή και τη συγκρότηση Ομάδων Πρωτοβουλίας της ΔΗΣΥ σε κάθε δήμο της περιοχής ευθύνης της.

Οι αποφάσεις αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας για την ανασυγκρότηση της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης  με κορμό τη ΔΗΣΥ και τη δημιουργία ενός αυτόνομου, ενιαίου και ισχυρού φορέα της σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας στη χώρα μας.