Συνέχεια της κυκλοφοριακής αγωγής από τον Σύνδεσμο για την βιώσιμη ανάπτυξη «21 ΟΤΑ»

%ce%b5%ce%b9%ce%ba%cf%8c%ce%bd%ce%b11

Σε συνέχεια του Προγράμματος Κυκλοφοριακής Αγωγής για τους Δήμους-Μέλη του, ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των πόλεων σε συνεργασία με τον Ι.Ο.ΑΣ., συνεχίζει μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων στα σχολεία του Δήμου Κηφισιάς, Πεύκης, Αγ. Παρασκευής, Χαλανδρίου, με θέμα την οδική ασφάλεια.

%ce%b3%cf%85%ce%bc%ce%bd%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%bf-%ce%bd%ce%b5%ce%b1%cf%83-%ce%b5%cf%81%cf%85%ce%b8%cf%81%ce%b1%ce%b9%ce%b1%cf%83-5

Συγκεκριμένα, στις 24/11 θα πραγματοποιηθούν ομιλίες στο 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Πεύκης, την 1/12 στο 11ο Δημοτικό Αγ. Παρασκευής, στις 13/12 στο 7ο Δημοτικό Χαλανδρίου και στις 15/12 στο 6ο Δημοτικό Αγίας Παρασκευής, ενώ στις 25/11 στο 3ο Λύκειο Κηφισιάς θα πραγματοποιηθεί Βιωματική Εκπαίδευση.

Η εκπαίδευση πραγματοποιήται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης  «Κυκλοφορώ με ασφάλεια», που απευθύνεται σε παιδιά του δημοτικού, δίνει οδηγίες για την ασφαλή κυκλοφορία στο δρόμο, αλλά και για την αναγκαιότητα του κράνους όταν κυκλοφορούν με το ποδήλατο ενώ το πρόγραμμα εκπαίδευσης «Κάντο Σωστά» απευθύνεται σε παιδιά του γυμνασίου και λυκείου.

Οι ομιλίες και τα σεμινάρια βιωματικής εκπαίδευσης θα ακολουθήσουν και στους άλλους δήμους του Συνδέσμου τους επόμενους μήνες.

Το Πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής που πραγματοποιείται για 5η συνεχή χρονιά με εξαιρετική επιτυχία, σε συνεργασία με τα σχολεία και με τις Δημοτικές Αρχές των Δήμων-Μελών  του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων, στόχο έχει την σωστή αγωγή των νέων και βέβαια την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων που η χώρα μας κατέχει θλιβερό ρεκόρ και ιδίως σε νεανικές ηλικίες.

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter