Τα μαγικά Χριστούγεννα στην Αγία Παρασκευή ξεκινάνε στις 3 Δεκεμβρίου

xmas-2016-plateia-_6500707552314032462_n
Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου-6:30μμ στην Κεντρική Πλατεία ξεκινούν οι φετινές γιορτινές εκδηλώσεις και τα δρώμενα του Δήμου Αγίας Παρασκευής, που θα αγκαλιάσουν όλη την πόλη έως τις 4 Ιανουαρίου 2017 και είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας  της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Πολιτισμού, όλων των Συλλόγων και  Φορέων, του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού-ΠΑΟΔΑΠ, των Παιδικών Σταθμών και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.
Η βραδιά της 3ης Δεκεμβρίου περιλαμβάνει:
  • Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.  Θα έχει προηγηθεί  ο στολισμός του Δέντρου  (θα αρχίσει στις 12.00 μ.μ.) από παιδιά με την συνεργασία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, του Συλλόγου Σπουδαστών Εργαστηρίων Τέχνης, των Προσκόπων & του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.
  • Εγκαίνια της  Χριστουγεννιάτικης Πολιτείας  στην οποία μεταμορφώνεται  η Κεντρική  Πλατεία, με τη συνεργασία του Δήμου  Αγίας  Παρασκευής  και  της  Ένωσης Επαγγελματιών  Εμπόρων  Βιοτεχνών  Αγίας Παρασκευής – ΕΝΕΒΑΠ, για τα παιδιά της πόλης. Εκεί μαζί με τα «ξωτικά» των Χριστουγέννων,  που κάνουν τις δύσκολες δουλειές,  τα παιδιά κατασκευάζουν  ξύλινα  σπίτια, γέφυρες και  παιχνίδια,  ζωγραφίζουν τα στολίδια για να ομορφύνουν την κάθε γωνιά της όμορφης πλατείας, προετοιμάζουν  το  χωριό  του  Αϊ Βασίλη,  κάνουν  πατινάζ  στον πάγο κι άλλες παγωμένες σκανδαλιές. Η Πολιτεία θα κλείσει τις πύλες της στις 4/1/2017.
  • «Χριστουγεννιάτικες Μουσικές Στιγμές» από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αγίας Παρασκευής  υπό τη Διεύθυνση του Ξενοφώντα Τζανίνη.

Ο χώρος θα πλαισιώνεται από:

Ένα παγοδρόμιο (10m X 25m)

Carousel 36 θέσεων (9m διάμετρο)

Τρενάκι σε ράγες με θέμα «Χιονισμένο Δάσος» (16m X 7m)

Τραμπολίνο 6 θέσεων (11m X 7m)

Ψάρεμα για τους μικρούς μας φίλους (4m διάμετρο)

Κερματοφόρα παιχνίδια (basket, hokey,κουνιστά)

Η κεντρική πλατεία θα είναι στολισμένη στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Θα τοποθετηθούν Χριστουγεννιάτικοι είσοδοι για τα Χριστουγεννιάτικο χωριό και περίφραξη για οριοθέτηση του χώρου και επιπλέον προστασία των μικρών μας φίλων.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter