Πλούσιες εορταστικές εκδηλώσεις της «ΕΝΕΒΑΠ» με την κλήρωση ενός αυτοκίνητου

enevap_drasi_facebook_cover

Κατά τη φετινή εορταστική περίοδο, από 10 Δεκεμβρίου 2016 έως 07 Ιανουαρίου 2017, θα διεξαχθεί μία κλήρωση για τους πελάτες των καταστημάτων μας, με μεγάλο έπαθλο ένα νέο Volkswagen up!, από την εταιρεία Ι. Γρατσίας Α.Ε.Β.Ε αξίας 11.000€.

Δικαίωμα Συμμετοχής στην Κλήρωση θα έχουν οι πελάτες  που θα αγοράσουν ή θα ξοδέψουν περισσότερα από 30€ στα 100 καταστήματα της Αγίας Παρασκευής που συμμετέχουν στη δράση. Για να βρείτε τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν σε αυτή την εορταστική δράση μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο της δράσης:

www.enevap.gr/christmas-car

Φέτος σας καλούμε να κάνετε τα ψώνια σας στην πανέμορφη αγορά της Αγίας Παρασκευής, να γνωρίσετε την ποικιλία των καταστημάτων μας, να πιείτε τον καφέ σας, το ποτό σας, να φάτε στα εστιατόρια μας, να κλείσετε τα εισητήρια σας, να περιποιηθείτε τους εαυτούς σας, το σπίτι σας και το αυτοκίνητο σας, να βγάλετε τις φωτογραφίες σας σε περισσότερα από 100 καταστήματα μας και εμείς θα σας ανταμείψουμε με ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο.

Η κλήρωση θα γίνει στην κοπή της πίτας της ΕΝΕΒΑΠ στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής στις 9 Ιανουαρίου 2017.

Βρείτε τα καταστήματα που συμμετέχουν στη δράση από την αφίσα που είναι έξω από το μαγαζί είτε βρείτε τη διεύθυνση και το τηλέφωνο τους στην ιστοσελίδα.

15540142_10155228107556111_835308638_o

 

Στηρίζουμε την Τοπική Αγορά!

 

Προτιμάμε τα Καταστήματα της Πόλης μας!

 

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter