«Η ζωή είναι ωραία» από τον Τσέχωφ και το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης

 tsehof1

Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου παρουσιάστηκε το έργο «Η ζωή είναι ωραία»  (Οδηγός Ευδαιμονίας από τον Τσέχωφ) στο ζεστό και φιλόξενο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.

Πρόκειται για τη 2η θεατρική παράσταση που πραγματοποιείται –μετά την επιτυχία της «Αδαμαντίας» που παρουσιάστηκε στο Δήμο Βριλησσίων-στο πλαίσιο της συνεργασίας του  Σύνδεσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (21ΟΤΑ) με το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν και τους Δήμους-Μέλη του.

koun-pefki

Οι θεατρικές παραστάσεις είναι δωρεάν για το κοινό και αποτελούν μέρος του διετούς προγράμματος που έχει σχεδιάσει ο Σύνδεσμος στο πλαίσιο των Διαδημοτικών Πολιτιστικών Συναντήσεων «Εν Άστει».

Οι δημότες της Λυκόβρυσης-Πεύκης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και απόλαυσαν μια ποιοτική και ταυτόχρονα διασκεδαστική παράσταση βασισμένη σε γνωστά αριστουργηματικά μικρά διηγήματα του Άντον Τσέχωφ.

episimoi1

Στην εκδήλωση απηύθηναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Τάσος Μαυρίδης και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Γιώργος Κουράσης.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο κ. Π. Καμάρας, Πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής, πρώην Δήμαρχος Πεύκης και Γ.Γ. του Συνδέσμου, ο κ. Γ. Θεοδωρακόπουλος πρώην Δήμαρχος Πεύκης και μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου ο κ. Αλέξης Μαυραγάνης, Αντιδήμαρχος Δήμου Βριλησσίων και μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης κ.κ. Ε. Παπανικολάου, Ν. Γκαραβέλας, Μ. Φραηδάκης καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Π. Πανταζής, Άν. Ασπραδάκη, Γ. Ποριώτου και η δημοτική σύμβουλος του δήμου Ηρακλείου κα Μ. Αρώνη.

 

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter