Για άλλη μια φορά δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο η παράταξη “Αγία Παρασκευή η πόλη μας” στα μικρά παιδιά της πόλης μέσω του Δήμου

2

Στις 16 Δεκεμβρίου 2016, ο επικεφαλής της παράταξής μας κ. Βασίλης Ζορμπάς, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία στελεχών της, παρέδωσε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου ποσότητα παιχνιδιών, που αγοράσθηκαν από τις συνδρομές των μελών της παράταξης.  Τα παιχνίδια θα διατεθούν στα παιδιά των οικογενειών που είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

1

Την αντιπροσωπεία υποδέχτηκαν ο  πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τις Κοινωνικές Δομές κ. Γεράσιμος Βλάχος και η διευθύντρια της Κοινωνικής Υπηρεσίας κ. Αντωνία Γκίνη.

Η συντονίστρια της επιτροπής κοινωνικής πολιτικής της παράταξης, κ. Ελευθερία Παπαδοπούλου, αναφέρθηκε στην δυσχερή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει πολλοί συμπολίτες μας, από την συνεχιζόμενη και εντεινόμενη πολιτική «μνημονιακής» λιτότητας.  Κάλεσε τη δημοτική Αρχή, να συνεχίσει και να επεκτείνει τις προσπάθειές της για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανακούφιση των δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας. Ιδιαίτερη μνεία έκανε για τους υπαλλήλους της Κοινωνικής Υπηρεσίας που, με επικεφαλής τη διευθύντριά τους, υπερβαίνουν το καλώς νοούμενο καθήκον τους, δίνοντας πάντα τον καλύτερο εαυτό τους.

3

Ο κ. Γεράσιμος Βλάχος, απαντώντας, ευχαρίστησε την παράταξή μας και τον επικεφαλής της για την διαρκή και επαναλαμβανόμενη στήριξη της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου. Επαίνεσε την παράταξή μας για την  ίδρυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου στη δική της δημαρχιακή θητεία και τόνισε ότι  και η σημερινή δημοτική Αρχή συνεχίζει να τις λειτουργεί με την ίδια ευαισθησία και ευσυνειδησία.

Βασίλης Ζορμπάς

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

πρ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter