Γιατί καταψηφίσαμε το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό του 2017;

fysaei-kontra-kallikratis

Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου συζητήθηκαν και ψηφίστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αγίας Παρασκευής, το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός που εισηγήθηκε η Δημοτική Αρχή για το 2017. Τα δύο αυτά θέματα είναι από τα πιο σημαντικά για τη θητεία κάθε διοίκησης και προκαλούν συνήθως τις πιο σοβαρές πολιτικές συζητήσεις.

Από τη μεριά του Φυσάει Κόντρα, καταψηφίσαμε τόσο το Τεχνικό Πρόγραμμα όσο και τον προϋπολογισμό θεωρώντας ότι και τα δύο εναρμονίζονται με το πλαίσιο αυστηρής λιτότητας των μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και βρίσκονται αρκετά μακριά από τις ανάγκες τόσο των πολιτών για κοινωνικά και φιλολαϊκά μέτρα, όσο και της πόλης για δημόσια έργα και υποδομές.

Η συζήτηση έγινε σε δύο μέρη, πρώτα για το Τεχνικό Πρόγραμμα και στη συνέχεια για τον Προϋπολογισμό. Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τις τοποθετήσεις του εκπροσώπου του Φυσάει Κόντρα, Θάνου Ανδρίτσου, στις επιμέρους συζητήσεις. Εκτός αυτών, πήραμε το λόγο και για να ρωτήσουμε σχετικά με συγκεκριμένα έργα και διακηρύξεις του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων..

 

Τοποθέτηση για Τεχνικό Πρόγραμμα

http://yourlisten.com/fysaei.kontra.5/kyM2M4Nz

 

Τοποθέτηση για Προϋπολογισμό

http://yourlisten.com/fysaei.kontra.5/ZmMGQ4YW

 

Για το Φυσάει Κόντρα, ο αγώνας για τις σύγχρονες ανάγκες και δικαιώματα των εργαζομένων και της νεολαίας, δεν περιορίζεται εντός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου. Σαφώς και δεν αρκούμαστε σε μια καταψήφιση των εισηγήσεων της Δημοτικής Αρχής. Το μεγάλο στοίχημα για εμάς, είναι η αναγέννηση του κινήματος, η επανεμφάνιση του λαϊκού παράγοντα που είναι ο μόνος που μπορεί να ανατρέψεις τις ασκούμενες πολιτικές σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο και να επιβάλλει ένα διαφορετικό δρόμο.

 

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter