Πανηγυρικά επανεξελέγει Πρόεδρος του ΣΒΑΠ ο πρώην Δήμαρχος Γιώργος Κουράσης

Εικόνα1

Πανηγυρικά επανεξελέγει Πρόεδρος του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη ο πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Γιώργος Κουράσης, στις αρχαιρεσίες για την εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου του Δ.Σ., των τεσσάρων μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής και των δύο αναπληρωματικών μελών της, που διεξήχθησαν την Τρίτη 24/1.

Συγκεκριμένα, εξελέγησαν :

Πρόεδρος : κ. Γιώργος Κουράσης, πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου

Αντιπρόεδρος : κα Μαρία Λυμπέρη, Αντιδήμαρχος Δήμου Μεταμόρφωσης

Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής : κ. Iωάννης Λαζαρίδης, Δημοτικός Σύμβουλος Ν. Ιωνίας, κ. Χρήστος Καλός, Αντιδήμαρχος Δήμου Κηφισιάς, κα Ελένη Σακισλή, Δημοτικής Σύμβουλος Δήμου Βριλησσίων, κ. Νίκος Μαγκανάρης, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Γαλατσίου

Αναπληρωματικά Μέλη : κ. Αλέξης Μαυραγάνης, Αντιδήμαρχος Δήμου Βριλησσίων και κ. Αλέξης Μουστόγιαννης, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Στην ίδια συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συνδέσμου με τυχερό το Δήμο Κηφισιάς για φέτος, αφού το φλουρί κέρδισε η Δημοτική Σύμβουλος κυρία Πολυξένη Αστερίου.

olomelia

Στη συνεδρίαση προσκλήθηκαν τα μέλη-αιρετοί αντιπρόσωποι των Δήμων-μελών του. Παρευρέθηκαν εκτός των μελών, οι Δήμαρχοι Αγίας Παρασκευής κ. Γιάννης Σταθόπουλος και Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Τάσος Μαυρίδης (μέλη του Δ.Σ.). Επίσης, ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, που είναι και από τους νεοεισελθέντες Δήμους-Μέλη του Συνδέσμου (μαζί με το Δήμο Παλλήνης και το Δήμο Μαρκόπουλου). Οικοδεσπότης, ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού (έδρα του Συνδέσμου) κ. Παντελής Ξυριδάκης, που εκτέλεσε άψογα τα καθήκοντα του Προέδρου της Γ.Σ.

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter