2.000 ευρώ από το 7ο Δημοτικό για την οικονομική ενίσχυση μαθητή Δημοτικού Σχολείου της Αγ. Παρασκευής

οικονομικη-ενισχυση-680x496_c

Η συγκινητική ανταπόκριση μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών στην έκκληση του συλλόγου διδασκόντων και του συλλόγου γονέων για οικονομική ενίσχυση μαθητή της Ε΄τάξης γειτονικού  σχολείου, ο οποίος  έχει χάσει και τους δυο του γονείς, είχε ως αποτέλεσμα την συγκέντρωση 2.000,13 ευρώ.

Ο κουμπαράς άνοιξε σήμερα παρουσία του Διευθυντή του σχολείου, της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και δύο μαθητών της Ε΄τάξης, τα χρήματα καταμετρήθηκαν και στη συνέχεια κατατέθηκαν από την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων στον τραπεζικό λογαριασμό του τοπικού Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ» – σύμφωνα με αυτήν εδώ την οδηγία-, για να μεταφερθούν από τον Σύλλογο στον λογαριασμό του παιδιού. (Η απόδειξη της κατάθεσης είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου)

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε μαθητές,γονείς εκπαιδευτικούς! Για άλλη μια  φορά απέδειξαν εμπράκτως την κοινωνική ευαισθησία της σχολικής μας κοινότητας, της ζεστής αγκαλιάς του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής.

Ο Διευθυντής του Σχολείου
Ιωάννης Β. Λογοθέτης

7o dimotiko

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter