Μια ανάσα από την κορυφή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος οι παίδες του ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ

Ερμής Ζωγράφου – Πήγασος Αγίας Παρασκευής 2-5

στον πρώτο τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Σάλας στην κατηγορία των Παίδων!!!!!!

FB_IMG_1489839873053

Μια ανάσα βρίσκονται οι παίδες του ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ Αγίας Παρασκευής από την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Με μια ακόμα νίκη κατακτούν την κορυφή! Η καταπληκτική αυτή πορεία των αγοριών αποτελεί τιμή και μεγαλώνει την αξία του αθλητισμού στην πόλη μας. Μια πόλη που αδικεί κατάφωρα αυτούς τους αθλητές,  αντιμετωπίζοντάς τους σαν παιδιά ενός κατώτερου Θεού …

Θεωρώ ότι είναι προσβολή για το Δήμαρχο κ. Σταθόπουλο και ντροπή για την πόλη οι άξιοι αυτοί παίδες να δηλώνουν έδρα την Παλλήνη και όχι το υπάρχον γήπεδο της Αγίας Παρασκευής.  Αν περιμένουμε να προοδεύσουμε με αρνητικές πρωτοτυπίες, λυπάμαι αλλά μάλλον έχουμε πάρει λάθος δρόμο.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του σωματείου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά την πρόκριση στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Σάλας στην κατηγορία των Παίδων την Κυριακή 26/3/2017 ο Πήγασος Αγίας Παρασκευής έδωσε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα του Ερμή Ζωγράφου.

 

Η ομάδα μας κατάφερε να κάνει το 0-1, στα μεταξύ τους παιχνίδια, σπάζοντας το πλεονέκτημα έδρας του Ερμή Ζωγράφου,  πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη  με σκορ 2-5, κάνοντας έτσι το πρώτο βήμα στο δρόμο για την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Σάλας στην κατηγορία των Παίδων.

Το πρωτάθλημα θα κατακτήσει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες.

Ο επόμενος αγώνας θα γίνει στην έδρα του Πήγασου Αγίας Παρασκευής, που βρίσκεται στην Παλλήνη!!!!!!!!!

Αγωνιστικά έγινε ένα πολύ δυνατό σε αθλητικό πλαίσιο παιχνίδι.

Όλα τα παιδιά αξίζουν τα συγχαρητήρια μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ερμής είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και κατέκτησε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, κάνοντας μόνο μία ισοπαλία με την ομάδα μας στην έδρα του!!!!!

Τα γκολ για την ομάδα μας μετά από συλλογική προσπάθεια πέτυχαν οι Κασιμάτης Νίκος 2 και Σουλής Δημήτρης 3.

 

Η ομάδα των παίδων αποτελείται από τους:

Θ. Πουλόπουλο, Δ. Σούλη,  Ν.Κασιμάτη, Β .Μάστακα, Γ. Λαψατη,

Θ. Κοντόπουλο, Α. Μπούντο, Δ.Χατζηαποστόλου, Λ. Ζαχαρόπουλο.

Προπονητές οι Κάτσαρης Αυγουστίνος και Γιάννης Μαραγκός.

FB_IMG_1489839842835

Ενημερωτικά:

Η ομάδα μας ο Πήγασος Αγίας Παρασκευής κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία των παίδων κατά τη διάρκεια του Πανελληνίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Σάλας, συμμετέχοντας έτσι στα play off της κατηγορίας.

 

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αθλητές, προπονητές και πρέπει να επισημανθεί ότι η ομάδα κάνει προπόνηση 2 φορές στο γήπεδο Σπυρούδη (15:00-17:00 ακατάλληλες ώρες για μαθητές……) ενώ αναγκάζεται να νοικιάσει γήπεδο εκτός Αγίας Παρασκευής για να κάνει και μία τρίτη φορά προπόνηση έτσι ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις προπονητικές, αγωνιστικές υποχρεώσεις της, δηλώνοντας μάλιστα έδρα εκτός Αγίας Παρασκευής!!!!!!!

Η διαχείριση των προπονητικών ωρών από τον δημοτικό αθλητικό οργανισμό έχει οδηγήσει στην προαναφερόμενη κατάσταση την ομάδα, ενώ τα τμήματα μικρότερων ηλικιών αναγκάζονται να κάνουν προπόνηση 2 μόνο ώρες την εβδομάδα όλα μαζί !!!!!!! στο Γαλλικό κολλέγιο και επίσης να νοικιάζεται  γήπεδο εκτός Αγίας Παρασκευής για να συμπληρωθούν οι προπονητικές  και αγωνιστικές ανάγκες!!!!!!

Για όλα τα ανωτέρω έχει ενημερωθεί και ο κύριος δήμαρχος και ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού καθώς και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι.

Από τα ανωτέρω, αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο κύριος δήμαρχος παραμένει δήμαρχος για μία μερίδα παιδιών -γονιών της Αγίας Παρασκευής και όχι για όλους.

Οι λέξεις “ισονομία , ισοπολιτεία” είναι μάλλον άγνωστες!!!!!!!! για τη δημοτική αρχή!!!!!!.

Τον καλούμε να σταματήσει να βαδίζει σε αυτόν τον δρόμο του διχασμού των πολιτών της Αγίας Παρασκευής και να γίνει δήμαρχος όλων……

Τον προσκαλούμε να παρευρεθεί μαζί με όλους τους φίλους της ομάδας μας στον εν δυνάμει τελευταίο αγώνα που θα γίνει στην έδρα μας στην Παλλήνη !!!!!!

Για την ημερομηνία και ώρα του δεύτερου και πιθανόν τελευταίου παιγνιδιού  θα βγει σχετική ανακοίνωση.