Το νέο Δ.Σ του Συλλόγου Κοντοπεύκου-Παραδείσου

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ –ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ 

ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟΥ-ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ-ΠΕΥΚΑΚΙΩΝ

 

Αγία Παρασκευή 29.3.2017

Δελτίο τύπου

 kontopeuko

Ο Περιβαλλοντικό Πολιτιστικός Σύλλογος Κοντοπεύκου Παραδείσου Πευκακίων,  Αγ. Παρασκευής, διεξήγαγε τις εκλογές του, στις 12.3.2017 για εκλογή νέων μελών Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Στις 24.3.2017, σε συνεδρίαση όλων των εκλεγμένων από τις αρχαιρεσίες, μετά από πρόσκληση της πλειοψηφούσας  Βούλας Κουτσογιάννη , ακολουθώντας τις διαδικασίες, που ορίζει το καταστατικό, συγκροτήθηκε ομόφωνα σε σώμα το νέο Δ.Σ ως ακολούθως:

Πρόεδρος:            ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ)

Αντιπρόεδρος:     ΚΑΤΣΙΑΒΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γραμματέας:        ΖΙΩΓΑ ΑΛΕΚΑ

Ταμείας:               ΒΛΑΣΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Αναπλ. Γραμματέας: ΜΙΧΟΥ ΕΛΕΝΗ

Μέλη:

ΑΚΑΣΟΓΛΟΥ ΑΝΝΑ,  ΚΑΤΣΙΩΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ,

 ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ,  ΡΙΤΖΑΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας, που με την ψήφο τους μας τίμησαν, μας εμπιστεύτηκαν και μας εξουσιοδότησαν για άλλη μια εκλογική θητεία, να διαχειριστούμε τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή μας.

Θέματα που αποσκοπούν στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας από την μια και ανάπτυξης σχέσης αλληλεγγύης από την άλλη, έτσι ώστε να μειώσουμε την συναισθηματική αποξένωση μεταξύ μας, χαρακτηριστικό των αστικών περιοχών.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ, απευθύνουμε στα νέα εγγεγραμμένα μέλη, που μεγάλωσαν τον Σύλλογό μας και τον κάνουν πιο δυνατό, μαζικό.

Είναι όλα αυτά τα άτομα που μας γνώρισαν από το άνοιγμα μας στην τοπική κοινωνία, μέσα από τις διεκδικήσεις μας και τις δραστηριότητές μας και θέλησαν να ενώσουν την φωνή τους μαζί μας για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί.

Φιλοδοξούμε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες τους.

Επανεκλεγμένοι με την ίδια σύνθεση στο νέο Δ.Σ, θα συνεχίσουμε, με αμείωτο ενδιαφέρον και πεισματικά, να διεκδικούμε ότι μας αξίζει.

 

Επικοινωνία: e-mail : voulakoutsogianni@gmail.com     τηλ: 6936007035

 

Το Δ.Σ.