Ο Βασίλης Ζορμπάς στον Επικοινωνία 94fm και τις “Δημοτικές Διαπλοκές” μίλησε ξεκάθαρα (βίντεο)

IMG_0363 Zorbas ston 94 fm

Στο Δημοτικό ραδιόφωνο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, Επικοινωνία 94 Fm, καλέστηκε να μιλήσει ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς. Την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 και στην εκπομπή “Δημοτικές Διαπλοκές” απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των ραδιοφωνικών παραγωγών Δημήτρη Δημακόπουλου και Γιώργου Μισιάκα. Στη συνέντευξη παραβρέθηκε και τη βιντεοσκόπησε η ιστοσελίδα μας aparaskevi-images.gr έπειτα από άριστη συνεργασία με τους παραγωγούς της εκπομπής.

 

Για τον κ. Ζορμπά ήταν η δεύτερη φορά που φιλοξενήθηκε στο στούντιο του σταθμού, την πρώτη βρέθηκε εκεί ως Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής. Επόμενο ήταν η πρώτη ερώτηση να αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα του 2014 και οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτό κατά την κρίση του. Ο κ. Ζορμπάς απάντηση συγκεκριμένα εστιάζοντας σε δύο σοβαρές αιτίες εξαιτίας των οποίων έχασε το Δήμο με τόσο μικρή διαφορά.

Στη συνέχεια η συζήτηση στράφηκε στην κοινωνική πολιτική και στην έλλειψη κτιριακών υποδομών. Επί τη ευκαιρία έδωσε συγχαρητήρια στο Δήμο Ηρακλείου για το γεμάτο προϊόντα Κοινωνικό Παντοπωλείο και αναρωτήθηκε γιατί της Αγίας Παρασκευής αντιμετωπίζει πρόβλημα προμηθειών και δήλωσε πως έχει σκοπό να το φέρει ως θέμα στο Δ.Σ.

Έχοντας αναφέρει πως στον Δήμο μας κανένας Δήμαρχος δεν εξελέγη δεύτερη φορά τόνισε ότι ο κόσμος έχει χάσει την εμπιστοσύνη του.

IMG_0367 Zorbas ston 94 fm

Η επόμενη ερώτηση του ζητούσε να εκτιμήσει το έργο της σημερινής δημοτικής Αρχής, όπου ανέφερε ότι παρά τις υποσχέσεις πολλών εκατομμυρίων από την Περιφέρεια στην ουσία δεν έχει ξεκινήσει κανένα έργο ακόμα.

Όσον αφορά τα οικονομικά του Δήμου, ενώ εκείνος κατάφερε να παραδώσει έναν πλεονασματικό Δήμο σε σχέση με ότι παρέλαβε, η τωρινή Διοίκηση τον πρώτο κιόλας χρόνο αύξησε το έλλειμμα χρηματοδοτώντας οποιονδήποτε σύλλογο ζητούσε χρήματα, χρηματοδοτούσε εκδηλώσεις π.χ. ΕΡΤ και επανέφερε τις πλασματικές υπερωρίες στους εργαζομένους του Δήμου που όλα αυτά συνθέτουν κόστος.

Δεν μπορούσε η συνέντευξη να μην αναφερθεί στα θεσμικά της Αυτοδιοίκησης, στην αλλαγή του Καλλικράτη που ετοιμάζει η κυβέρνηση και την εφαρμογή της απλής αναλογικής  στις δημοτικές εκλογές. Παρακολουθείστε το βίντεο για να μάθετε την άποψη του κ. Ζορμπά και ποια πρόταση κάνει σχετικά και σε ποιους την έχει αναφέρει. Παρακολουθείστε τι εννοεί όταν μιλάει για δικλείδα ασφαλείας και ποια η άποψή του  για την αύξηση των μισθοδοτούμενων αντιδήμαρχων και σύμβουλων.

Τέλος να ευχαριστήσουμε το ραδιόφωνο του Δήμου Ηρακλείου και ιδιαίτερα τους κ.κ. Δημακόπουλο και Μισιάκα για τη φιλοξενία.

—–
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter