Σημαντική εκλογική επιτυχία του συνδημότη μας οδοντιάτρου κ. Βασίλη Σάρκουλα

IMG_0257 vasilis sarkoulas

Στις 19 και 20 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αττικής (Ο.Σ.Α.) για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής  και Εκπροσώπων στην Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας (Ε.Ο.Ο.).

Στις εκλογές αυτές η Αγία Παρασκευή όχι μόνο έδωσε το παρόν, αλλά είχε και επιτυχία, αφού ο συνδημότης μας γνωστός χειρούργος οδοντίατρος κ. Βασίλης Σάρκουλας εκλέχθηκε εκπρόσωπος του Οδοντιατρικού Συλλόγου, στον οποίο είναι ενεργό μέλος από το 2005,  στην Γ.Σ. της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των συναδέλφων του στην Αγία Παρασκευή και την ευρύτερη περιοχή του λεκανοπεδίου Αττικής.

Ο κ. Σάρκουλας συμμετείχε με τον συνδυασμό «Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Οδοντιάτρων Αττικής» (ΔΑΚΟΑ) ο οποίος «σάρωσε» και έλαβε το 55,8% σε ψήφους, με τον δεύτερο συνδυασμό να λαμβάνει μόλις 13,18%.

Η επιτυχία αυτή του κ. Σάρκουλα αποτελεί τιμή και καταξίωση στον επαγγελματικό του χώρο και αναγνώριση της υπευθυνότητάς και της αξιοσύνης του. Ο κ. Σάρκουλας μέσα από ένα χαμηλό προφίλ καταφέρνει να δραστηριοποιείται επιτυχώς σε όποιο τομέα κι αν επιλέξει και να αποκομίζει αίσια αποτελέσματα. Στον Δήμο Αγίας Παρασκευής είναι γνωστή η εργατικότητά του στο χρονικό διάστημα που διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος και ιδιαίτερα ως πρόεδρος στον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου. Με το πέρας της προεδρίας του άφησε σημαντική παρακαταθήκη στον επόμενο πρόεδρο. Επιπλέον είναι ένας από τους πιο ευγενικούς και ανθρώπινους επιστήμονες της Αγίας Παρασκευής που έχει καταφέρει όσοι επισκέπτονται το ιατρείο του να αντιμετωπίζονται πρωτίστως ως φίλοι.

Έχουμε την πεποίθηση ότι ως εκπρόσωπος στην Ελληνική Ομοσπονδία θα σταθεί το ίδιο δημιουργικός, δραστήριος και μεθοδικός. Είναι παρήγορο, εν μέσω μιας δύσκολης κοινωνικά και οικονομικά εποχής, να παρακολουθούμε νέους επιστήμονες να θέτουν στόχους επαγγελματικής αναβάθμισης και ανανέωσης και να τους πετυχαίνουν.

Τα αποτελέσματα αποτελούν πάντα αδιάψευστους μάρτυρες.

 

—–
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter