Μέλος του Παντείου Πανεπιστημίου ο συμπολίτης μας Δημήτρης Νικόλσκυ

 

nikolsky panteioPicture1

Τη συμμετοχή του στο Επιστημονικό Συμβούλιο του Ερευνητικού Κέντρου Βιοπολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου ανακοίνωσε με μια ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook ο συμπολίτης μας κ. Δημήτρης Νικόλσκυ. 

Είναι τιμή για τον Πρόεδρο της Επιτροπής για τα δικαιώματα των ΑμεΑ του Συμβουλίου της Ευρώπης, κ. Νικόλσκυ, αλλά και για την πόλη της Αγίας Παρασκευής, η συμμετοχή του σε ένα από τα τρία ιστορικότερα πανεπιστήμια της Ελλάδας.

Ο κ. Νικόλσκυ γράφει:

Με τιμά ιδιαίτερα, η πρόσκληση που μου απηύθυνε το “Ερευνητικό Κέντρο Βιοπολιτικής” του Παντείου Πανεπιστημίου να είμαι μέλος του Επιστημονικού του Συμβουλίου.

Η ευθύνη μεγάλη όπως και η πεποίθηση ότι υπό την Διεύθυνση και την καθοδήγηση του σπουδαίου Καθηγητή κ. Δ. Λαμπρέλλη, το Κέντρο θα συμβάλλει ουσιαστικά στην έρευνα και στη μελέτη φαινομένων που σχετίζονται με πολιτικές και δράσεις για την κοινωνική ενσωμάτωση ευπαθών ομάδων πληθυσμού.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter