Μια επιτυχημένη Διαδημοτική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Σ.Β.Α.Π. και του Δήμου Νέας Ιωνίας

Με παιδικές φωνές, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα πλημμύρισε, το πρωί της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου, ο Δημοτικός Κινηματογράφος «Αστέρας» στη Νέα Ιωνία.

Η προσέλευση παιδιών και γονιών ήταν μεγάλη, στην Διαδημοτική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (21ΟΤΑ) και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης & Νεολαίας (ΟΠΑΝ) του Δήμου Νέας Ιωνίας. Στην εκδήλωση συμμετείχαν 5 παιδικές χορωδίες των Δήμων-Μελών του Συνδέσμου : N. Ιωνίας, Παπάγου- Χολαργού, Χαλανδρίου, Κηφισιάς, Ηρακλείου Αττικής.

Οι εμφανίσεις των Παιδικών Χορωδιών εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος των Διαδημοτικών Πολιτιστικών Συναντήσεων «Έν Άστει» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος σε συνεργασία με τους Δήμους-Μέλη του. Σκοπός του προγράμματος είναι η ανάδειξη και η προβολή των πολιτιστικών δραστηριοτήτων των δήμων με κοινωνικό προσανατολισμό και ελεύθερη πρόσβαση των δημοτών.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Σπύρος Αμανατίδης, ενώ στο τέλος δόθηκαν έπαινοι σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις Παιδικές Χορωδίες από τον Δήμαρχο κ. Ηρακλή Γκότση καθώς και από εκπροσώπους των Δήμων που συμμετείχαν.

Η γιορτή έκλεισε με πολλές ευχές και Χριστουγεννιάτικα κεράσματα για μικρούς και μεγάλους.