Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας στο Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης από το ΣΒΑΠ και το Ι.Ο.Α.Σ.

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης (από Δευτέρα 23/4 μέχρι Παρασκευή 27/4) ,στο πλαίσιο του Προγράμματος Κυκλοφοριακής Αγωγής,  που διοργανώνει ο Σ.Β.Α.Π. σε συνεργασία με τον Ι.Ο.Α.Σ

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιελάμβανε καθημερινές, ενημερωτικές ομιλίες από ειδικούς, στα σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας, Πάνος Μυλωνάς, καθ’όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες :

  • Την Δευτέρα 23/4 στο 2ο Λύκειο Πεύκης
  • Tην Τρίτη 24/4 στο 3ο & 4ο Δημοτικό Πεύκης
  • Την Τετάρτη 25/4 στο 1ο Γυμνάσιο Πεύκης
  • Την Πέμπτη 26/4 στο 1ο & 2ο Δημοτικό και στο 2ο Γυμνάσιο Πεύκης
  • Την Παρασκευή 27/4 στο 2ο Δημοτικό Λυκόβρυσης

 

Η κορύφωση της Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας έγινε την Παρασκευή 27/4 από τις 9.00 μέχρι τις 14.00, στο προαύλιο του Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονα όπου υπήρχαν προσομοιωτές ανατροπής και πρόσκρουσης και δόθηκε η δυνατότητα στους μαθητές των σχολείων του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης να κάνουν βιωματική εκπαίδευση.

 

Στον χώρο της επίδειξης βρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης που ευχαρίστησε τον Σ.Β.Α.Π. για το έργο του, ο Πρόεδρος του ΣΒΑΠ Κ. Γιώργος Κουράσης που ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την άψογη συνεργασία του Συνδέσμου με τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης. Επίσης, παραβρέθηκαν ο πρώην δήμαρχος της Πεύκης  και Γ.Γ. του Σ.Β.Α.Π. κ.  Παύλος Καμάρας, ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του ΣΒΑΠ κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος. Την ευθύνη της εκδήλωσης εκ μέρους του Δήμου είχαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Νίκος Γκαραβέρας και η Προϊσταμένη του Τμήματος Παιδείας κυρία Σταυρούλα Τράνακα. Συνεργάστηκαν και έδωσαν το παρόν οι διευθυντές, οι καθηγητές και οι δάσκαλοι των σχολείων του Δήμου.