Πρόσκληση σε φίλους και δημότες για μια “Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή”

Στις 6 Ιουνίου σας περιμένουμε όλους, φίλες και φίλους, δημότες, κατοίκους και φορείς της Αγίας Παρασκευής, για να κάνουμε μια Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή.

 

Μετά την πρώτη ανακοίνωση μέσω του ηλεκτρονικού τύπου της νέας δημοτικής παράταξης του Γιώργου Οικονόμου, οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή και να γνωρίσουν τη νέα παράταξη την προσεχή Τετάρτη.

Ο επικεφαλής κ. Οικονόμου μαζί με ένα πλήθος επιστημόνων, καταστηματαρχών, αλλά και πολιτών της διπλανής πόρτας, έχοντας στόχο την ποιοτική αναβάθμιση του Δήμου ξεκινά έναν αγώνα δρόμου με αφετηρία την εκδήλωση της Τετάρτης, όπου θα παρουσιάσει δια ζώσης τις αρχές και τις θέσεις της “Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του images, μπορεί ο νέος συνδυασμός να κρατάει έως τώρα χαμηλούς τόνους, παράλληλα όμως κινείται πυρετωδώς και φιλοδοξεί να αποτελέσει μια ισχυρή παρουσία στο πολιτικό φάσμα του Δήμου. Στόχος είναι να γίνει μια νέα αρχή που θα προωθήσει ρεαλιστικές λύσεις για την βελτίωση της ζωής των δημοτών.

Εν αναμονή λοιπόν της εκδήλωσης, φρονούμε πως είναι μια καλή ευκαιρία για όλους μας να παραβρεθούμε, ώστε να ενημερωθούμε άμεσα και να λύσουμε τις όποιες απορίες μας.