Σε εξέλιξη η δεύτερη μεγάλη δράση της Ομάδας Ενεργών Πολιτών «Αλλάζουμε»

Κεντρικά σημεία και γειτονιές της Αγίας Παρασκευής επισκέπτονται τα στελέχη της Ομάδας Ενεργών Πολιτών «Αλλάζουμε» από το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της δεύτερης μεγάλης δράσης τους, με τίτλο «Αλλάζουμε την καθημερινότητα στην Αγία Παρασκευή»,  που στόχο έχει να αναδείξει τα μεγάλα ζητήματα της καθημερινότητας, όπως τα βιώνουν οι ίδιοι οι δημότες.

Όλα όσα μας απασχολούν αναφορικά με την καθαριότητα, την επάρκεια και τη λειτουργία των κοινωνικών δομών, την εξυπηρέτηση των δημοτών, την ασφάλεια στην πόλη μας, τους χώρους πράσινου, καταγράφονται σε ειδικά ερωτηματολόγια, προκειμένου να αποτελέσουν αντικείμενο μελέτης για την εξεύρεση των βέλτιστων πρακτικών, που θα οδηγήσουν σε μια καλύτερη καθημερινότητα στην Αγία Παρασκευή.

Η δράση θα συνεχιστεί μέχρι την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, ενώ την Κυριακή 21 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν θεματικά εργαστήρια ανταλλαγής απόψεων, με συμμετοχή ειδικών, φορέων της πόλης, αλλά και κατοίκων, όπου θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της έρευνας και θα αναζητηθούν οι κατάλληλες λύσεις.

Μέχρι σήμερα έχουν συμπληρωθεί 190 ειδικά ερωτηματολόγια και συνεχίζουμε…

Καλούμε όλες και όλους να πάρουν μέρος στη δράση μας, να καταθέσουν τις απόψεις τους, να αναζητήσουν μαζί μας τις λύσεις που θα κάνουν τη ζωή μας καλύτερη. Γιατί, τίποτα δεν θα αλλάξει, αν δεν το αλλάξουμε εμείς».

Μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο μας, κάνοντας κλικ εδώ