Συγκίνησαν και ξεσήκωσαν οι παιδικές χορωδίες στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΣΒΑΠ

Στο κατάμεστο από κόσμο αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δήμου Παπάγου-Χολαργού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 11.00 π.μ., η Χριστουγεννιάτικη γιορτή Παιδικών Χορωδιών που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων και ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι παιδικές φωνούλες συγκίνησαν και ξεσήκωσαν όσους παραυρέθηκαν στην εκδήλωση. Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι παιδικές χορωδίες των δήμων :  Βριλησσίων, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Κηφισιάς, Ν. Ιωνίας και Παπάγου-Χολαργού. Συνολικά συμμετείχαν πάνω από εκατό παιδιά τα οποία μας μετέφεραν, με τον ομορφότερο τρόπο, στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και στους δασκάλους της μουσικής και τους πιανίστες που τα συνόδευσαν. Συγκεκριμένα, στους : κα Ελευθερία Βούλγαρη και κ. Σάββα Σοράνογλου για τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης, κα Μαρία Ανδρεαδάκη και κα Βίκυ Σακκά για τον Δήμο Νέας Ιωνίας, κ. Θανάση Αρβανίτη και κα Λίλα Καρπαθάκη για τον Δήμο Κηφισιάς, κ. Γιώργο Σιτώτη και κ. Σάββα Σοράνογλου για τον Δήμο Βριλησσίων και τέλος στις κυρίες Χαρά Βλάχου και Γεωργία Καμπουρέλη καθώς και στο Ωδείο «Κατερίνα Μάσκα» για τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Παπάγου-Χολαργού κυρία Μιμή Ρουφογάλη και ο Πρόεδρος του ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Χρήστος Φωτίδης. Παρέστησαν επίσης, οι κ.κ. Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, ο κ. Αλέξης Μαυραγάνης μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων και Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Βριλησσίων, η κυρία Ιωάννα Κυρίτση Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Βριλησσίων και ο κύριος Αλέξανδρος Στουπάκης Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ευχές και Χριστουγεννιάτικα κεράσματα για μικρούς και μεγάλους.