Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Γ.Σ.Α.Π.

Τεράστια η επιτυχία της χριστουγεννιάτικης γιορτής των Ακαδημιών μας την Παρασκευή το βράδυ στις 21 Δεκεμβρίου. Το Κοντόπευκο γέμισε από τις χαρούμενες φωνές των 120 – μικρών στην ηλικία, αλλά μεγάλων στην ψυχή – αθλητριών και από το ζεστό χειροκρότημα των γονιών τους που κατέκλυσαν τις κερκίδες του γηπέδου.

Ήταν μια γιορτή του ερασιτεχνικού αθλητισμού, που την στήριξαν  οι αθλητικοί σύλλογοι του ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, του ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ και του ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, με την ολόπλευρη συμμετοχή τους και την άψογη συνεργασία τους, με τους προπονητές και την διοίκηση του ΓΣΑΠ. Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα και ελπίζουμε σε κάτι ανάλογο του χρόνου.

Ήταν μια γιορτή του σχολικού αθλητισμού με την συμμετοχή κοριτσιών από τα δημοτικά σχολεία 1ο, 6ο και Χέλμειο, των οποίων τους Συλλόγους Γονέων ευχαριστούμε θερμά.

Ήταν μια γιορτή του πολιτισμού με την συμμετοχή , για άλλη μια φορά, του Πολιτιστικού Συλλόγου ΟΙ ΧΟΡΟΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ, οι χορευτές του οποίου, με τα ωραία παραδοσιακά τραγούδια και τους κυκλοτερείς σχηματισμούς τους, ξεσήκωσαν όλες τις αθλήτριες που χόρεψαν μαζί τους.

Ήταν μια γιορτή ανθρωπιάς με την έκφραση της αλληλεγγύης μας στην ΕΣΤΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΦΙΛΟΘΕΗ Η ΑΘΗΝΑΙΑ, στην εκπρόσωπο της  οποίας απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για το θεάρεστο έργο της.

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε και στον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ Γυναικών Κώστα Κεραμιδά για την προσφορά του στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Επίσης ο ΓΣΑΠ δια του προέδρου του απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο για την προσφορά του στον αθλητισμό της πόλης, τονίζοντας την θετική συμβολή του στην πολιτική της επιχορήγησης προς τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και στην δωρεάν παραχώρηση των αθλητικών χώρων στους ερασιτεχνικούς συλλόγους. Κάλεσε τέλος τον Δήμαρχο να δώσει επιτέλους λύση στο χρονίζον ζήτημα του κλειστού προπονητήριου.

Η γιορτή μας έκλεισε με τα «αθλητικά κάλαντα» που έψαλαν με τα τρίγωνα τους όλες οι αθλήτριες μαζί.

Την γιορτή μας τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός από τον Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, οι κ. κ. Γιάννης Μυλωνάκης, δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος με την παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ», Γιάννης Λογοθέτης δημ. σύμβουλος και υποψήφιος  με την ίδια παράταξη, Τέλης Σερκεδάκης αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Κώστας Αθανασούλης μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ, η κ. Μαρίσα Αραπούδη πρόεδρος και η κ. Βάσω Τσιότρα μέλος του ΔΣ του ΑΡΗ Χολαργού,  η κ. Κατερίνα Λιούτα πρόεδρος του ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΥ Μαραθώνα, ο κ. Τάσος Τσικοντούρης αντιπρόεδρος του ΠΡΟΜΗΘΕΑ Χαλανδρίου, η κ. Σοφία Ρίστα εκπρόσωπος της ΕΣΤΙΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ, η κ. Μαρία Καλλία αντιπρόεδρος του 6ου Δημοτικού σχολείου.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον τεχνικό μας διευθυντή Χρήστο Καλογερόπουλο που είχε την συνολική ευθύνη της εκδήλωσης, στους προπονητές μας Δημήτρη Ραρή και Λάουρα Νιτουλέσκου , στους εφόρους μας Αλεξάνδρου Δημήτρη, Δερμιτζάκη Μιχάλη, Νίκου Γιώργο, στις αθλήτριες της ομάδας γυναικών Γκάνια Νικόλ, Γρίσπου Μαριλένα,Κοντογιάννη Χριστίνα , Παπαντώνη Θάλεια και στους γονείς Κεχρή Τάσο, Κοντογεωργάκη Χρήστο, Λάγγα Παναγιώτη,  Συρίγο Στρατή για την όλη προσφορά τους.

Θερμές ευχαριστίες και στους προπονητές και προπονήτριες Κωνσταντίνα Τσιότρα, Νάντια Βελέντζα του ΑΡΗ Χολαργού, Κώστα Φώτση, Οθωνα Φλάμπουρα του ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΥ Μαραθώνα και Όλγα Σκαρογιάννη, Ελευθερία Βάρκα του ΠΡΟΜΗΘΕΑ Χαλανδρίου για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Η εκδήλωση βιντεοσκοπήθηκε από το SPORTSHERO.GR και μπορείτε να δείτε την εκδήλωση στον σύνδεσμο  https://www.youtube.com/watch?v=1BXoPNoDOUU

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!