Αλέξ. Μουστόγιαννης στον Επικοινωνία 94FM: «Προτεραιότητά μας η καθημερινότητα του πολίτη!» Ηχητικό

Κάλεσμα για ενότητα στους υπόλοιπους 3 υποψηφίους δημάρχους της Κεντροδεξιάς στο Δήμο Αγίας Παρασκευής απηύθυνε ο Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

«Πρόβλημά μας είναι η παρούσα δημοτική αρχή και θέλουμε να βρούμε λύσεις στα προβλήματα της πόλης μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας και υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής.

Ο κ. Μουστόγιαννης απέδωσε τον κατακερματισμό των «γαλάζιων» δυνάμεων στην απλή αναλογική, η οποία όπως είπε, δημιουργεί ένα μπάχαλο και ορατές συναλλαγές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση…!

Ο ίδιος χαρακτήρισε θετικό το έργο των πρώην δημάρχων Βασίλη Ζορμπά και Βασίλη Γιαννακόπουλου, ενώ καταφέρθηκε ενάντια στο νυν δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, για τον οποίο δήλωσε ότι ενώ είχε προετοιμαστεί αρκετά χρόνια στην αντιπολίτευση και θα έπρεπε να έχει μια ξεκάθαρη θέση για την πόλη, εντούτοις αποδείχτηκε ότι δεν είχε ικανούς συνεργάτες.

Τέλος, ο Αλέξανδρος Μουστόγιαννης ξεκαθάρισε ότι βασική προτεραιότητα της δικής του παράταξης είναι η καθημερινότητα του πολίτη, η ηλεκτρονική διακυβέρνηση και η στήριξη της νεολαίας.

«Δημοτικές Διαπλοκές» καθημερινά 11.00-13.00 στον Επικοινωνία 94FM. Με τους Δημήτρη Δημακόπουλο, Χρήστο Μαντζουράνη και Γιώργο Μισιάκα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Αλέξανδρου Μουστόγιαννη στο παρακάτω link: