Fix Your City TODAY Φτιάξε την πόλη σου ΣΗΜΕΡΑ – Μια έξυπνη εφαρμογή καταγραφής των προβλημάτων της γειτονιάς μας

Μια νέα εφαρμογή που ανακαλύψαμε για σας στο διαδίκτυο είναι το
Fix Your City TODAY  όπου ο κάθε πολίτης μπορεί να αναφέρει τα προβλήματα της γειτονιάς του, του δρόμου και της πόλης του και αυτά προωθούνται στην αρμόδια Υπηρεσία. Μια εφαρμογή για έξυπνες πόλεις.

Αναδημοσιεύουμε τις πληροφορίες που παρέχει η ιστοσελίδα της εφαρμογής μέσα στις οποίες θα βρείτε οδηγίες χρήσης και το link της ιστοσελίδας με όλες τις πληροφορίες.

*****

Fix Your City TODAY Φτιάξε την πόλη σου ΣΗΜΕΡΑ δημιουργήθηκε για να κάνει τους πολίτες πιο ενεργούς στον δήμο που ζουν, εργάζονται ή επισκέπτονται, αλλά και να βοηθήσει τους δήμους να έχουν άμεση επίγνωση των αιτημάτων, παραπόνων ή προτάσεων των πολιτών με αποτελεσματικό τρόπο διαχείρισης και αρχειοθέτησης.

Αναλυτικότερα

Η εφαρμογή Fix Your City TODAY Φτιάξε την πόλη σου ΣΗΜΕΡΑ επιτρέπει στους πολίτες να αναφέρουν μέσω διαδικτύου τα τοπικά προβλήματα όπως: προβληματικές λάμπες ηλεκτροφωτισμού, σπασμένα πλακάκια στα πεζοδρόμια, εγκαταλελειμμένα οχήματα, μπάζα προς περισυλλογή, κλπ. Οι καταχωρήσεις μπορούν να συνοδεύονται από σχετικές φωτογραφίες και συντεταγμένες GPS. Όλα τα αιτήματα προωθούνται στις αρμόδιες συμβεβλημένες υπηρεσίες, και το σύστημα ενημερώνεται για την εξέλιξή τους. Επιπλέον, οι πολίτες μπορούν να κάνουν προτάσεις για τη βελτίωση των υποδομών της πόλης, αλλά και να σχολιάσουν και να δώσουν θετικές ψήφους στις υπάρχουσες καταχωρήσεις.

fix-your-city.today

Η επιτυχία της εφαρμογής Fix Your City TODAY Φτιάξε την πόλη σου ΣΗΜΕΡΑ εξαρτάται από την ενεργή διάθεση των πολιτών να βοηθήσουν στο να γίνει η πόλη τους καλύτερη.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μέσω διαδικτύου στην ιστοσελίδα https://fix-your-city.today/ για συσκευές android και IOS

Fix Your City TODAY Για τους φορείς

Η γρηγορότερη, έγκυρη αλλά και λεπτομερής ενημέρωση, μειώνει δραστικά το χρόνο αποκατάστασης και προσδοκεί παράλληλα στην μείωση εξόδων.

Οι Δήμοι είναι ευρέως γνωστό πως παρά την διάθεση για την άμεση επίλυση των προβλημάτων που αφορούν τις μεγάλες εκτάσεις που οριοθετούν την περιοχή τους πρέπει να αντιμετωπίσουν και το φαινόμενο πλέον των περιορισμένων πόρων που “χτυπάει” σε έκλειψη προσωπικού. υλικών και μοιραία χρόνου για την άμεση επίλυση αυτών.

Η εφαρμογή έχει απεριόριστες δυνατότητες και μπορεί να παρέχει ακριβείς πληροφορίες για όλες τις δράσεις του Δήμου, πχ έργα που δεν πέφτουν στην αντίληψη των πολιτών.

Οι πολίτες αντιλαμβάνονται πως διέπεστε από διαύγεια κινήσεων, επιζητάτε την συνεργασία, τις παρεμβάσεις αλλά και την κριτική τους, σας βοηθάει να χτίσετε εσείς πρώτοι ένα δίαυλο εμπιστοσύνης και σταθερότητας.

To Fix Your City TODAY Φτιάξε την πόλη σου ΣΗΜΕΡΑ παρέχεται δωρεάν για τους φορείς για να λαμβάνουν γνώση και να διεκπεραιώνουν τα αιτήματα των πολιτών. Οι πληροφορίες πρόσβασης αλλά και η βοήθεια χρήσης για την διαχείριση των αιτημάτων, έχουν σταλεί σε όλους τους Δήμους με email.
Σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει το email με τους αρχικούς κωδικούς σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο  info@fix-your-city.today για να σας αποσταλεί ξανά.

διαβάστε περισσότερα…