Αποκάλυψη: Υποψήφιος ο «μισθοφόρος» με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αγία Παρασκευή

Στον «στίβο της πολιτικής» φαίνεται ότι κατεβαίνει ο πρώην παίκτης του Survivor και του Nomads, Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο γνωστός «μισθοφόρος», και μάλιστα με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες της Νέας Σελίδας ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ζήτησε συνάντηση με τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, η οποία και πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα.

Το βράδυ της Τρίτης συναντήθηκε ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, με τον «μισθοφόρο», μετά από πρόταση του πρώην παίκτη, ο οποίος αυτοπροτάθηκε να κατεβεί δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, γέννημα θρέμμα της περιοχής, δραστηριοποιείται στην τοπική επιχειρηματικότητα, καθώς έχει δύο μαγαζιά στην Αγ. Παρασκευή και ένα στον Χολαργό.

Μέχρι τώρα ο Γιάννης Σταθόπουλος δεν έχει δώσει οριστική απάντηση, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες της «Νέας Σελίδας»… καλοβλέπει την ένταξη του Κώστα Αναγνωστόπουλου στο ψηφοδέλτιο του.

Ο Γιάννης Σταθόπουλος εξελέγη δήμαρχος το 2014 επικεφαλής ανεξάρτησης κίνησης υποστηριζόμενης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Οικολόγους και η υποψηφιότητά του θα στηριχθεί εκ νέου από το κόμμα της Κουμουνδούρου στις επερχόμενες εκλογές.

neaselida.gr