Δυο νέες υποψηφιότητες με την «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή»

«Καλωσορίζουμε τον Χρήστο Γούναρη στη δημοτική μας παράταξη. Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για να μπει ο Δήμος μας σε μια νέα εποχή. Να κάνουμε μία Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή. Ο Χρήστος ανήκει στη νέα γενιά των ενεργών δημοτών της Αγίας Παρασκευής που διακρίνεται για το ήθος, την επιστημονική του κατάρτιση και την αγωνία του για το μέλλον της πόλης μας. Θα είναι πολύ χρήσιμος στην προσπάθεια που κάνουμε», δήλωσε σχετικά ο επικεφαλής της παράταξης.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος σύμβουλος επεσήμανε:

«Μεγαλώνοντας στην πόλη και έχοντας ζήσει σε διαφορετικές γειτονιές της (Υακίνθου 12, Ρήγα Φεραίου 5, Δερβενακίων 71) είχα τη δυνατότητα να γνωρίσω την Αγία Παρασκευή από άκρη σε άκρη.

»Οι σπουδές μου, η επαγγελματική μου δραστηριότητα και η συμμετοχή μου στη διοίκηση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Πανελληνίου Συλλόγου Τοπογράφων Μηχανικών, μου προσέφεραν  εμπειρίες και γνώση, που θα ήθελα να χρησιμοποιήσω προς όφελος της πόλης.

»Γνωρίζω τον πτέραρχο Γιώργο Οικονόμου πολλά χρόνια. Από τη γειτονιά που ζω και από την Πολεμική Αεροπορία. Είναι πολύ οργανωτικός, με εμπειρία στα θέματα Δημόσιας Διοίκησης, Υποδομών και Περιβάλλοντος. Είναι ο κατάλληλος συμπολίτης μας για να ηγηθεί της προσπάθειας να αναμορφώσουμε την πόλη μας».

Ποιος είναι ο Χρήστος Γούναρης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε από το 1979 στην Αγία Παρασκευή. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Είναι γιος του Κωνσταντίνου Γούναρη, αντιπτεράρχου (Ι) ε.α. της Πολεμικής Αεροπορίας και της Έφης Γούναρη-Παΐζη και αδερφός του Παναγιώτη Γούναρη, με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Αποφοίτησε από το 5ο Δημοτικό (Χέλμειο), 4ο Γυμνάσιο και 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής (1997) και ομιλεί άριστα αγγλικά και γαλλικά. Ως μαθητής υπήρξε αθλητής των ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής (πρώην ΓΣΑΠ).

Σπούδασε Τοπογράφος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (2003), με ειδίκευση στα Συγκοινωνιακά Έργα, όπου και συνέχισε ως υποψήφιος διδάκτωρ ΕΜΠ, για να διακόψει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (2007), έπειτα από δύο χρόνια έρευνας στον τομέα της βιομηχανικής γεωδαισίας. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Γεωπληροφορική (Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών) στο ΕΜΠ (2011), ενώ τα τελευταία δύο χρόνια είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων για Στελέχη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών – Executive MBA, από το οποίο αναμένεται να αποφοιτήσει φέτος.

Από το 2007 εργάζεται ως μηχανικός στη διεύθυνση Υποδομών του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας στο αντικείμενο του Κτηματολογίου, της Χωροταξίας και των Πολεοδομικών θεμάτων. Επίσης, δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα των Τοπογραφικών & Πολεοδομικών μελετών και ως Πιστοποιημένος Εκτιμητής Ακινήτων (εξωτερικός συνεργάτης Εθνικής Τράπεζας), ενώ είναι εταίρος σε μελετητική εταιρεία συμβούλων μηχανικών και υπηρεσιών κτηματολογίου.

Από το 2013 εκλέγεται μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), με την παράταξη της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών (ΔΚΜ), που έχει την προεδρία του ΤΕΕ, ως επικεφαλής της ειδικότητας των Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών της ΔΚΜ, την οποία και εκπροσωπεί στη Διοικούσα Επιτροπή της παράταξης, της οποίας είναι γραμματέας Προγράμματος. Παράλληλα, είναι μέλος (αν. επιμελητής) της Επιστημονικής Επιτροπής Τοπογράφων του ΤΕΕ, ενώ το προσεχές διάστημα αναμένεται να συμμετέχει και ως μέλος στη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ.

Από το 2009 εκλέγεται μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών (6.500 μέλη), του οποίου έχει διατελέσει γενικός γραμματέας και διεκδίκησε την προεδρία με την παράταξη της ΔΚΜ στις τελευταίες εκλογές.

……………………………………………………………………………………………………………………………..

Καλωσορίζουμε τον Βαγγέλη Καλύβα στη δημοτική μας παράταξη. Τον γνωρίζω από μικρό παιδί που μεγάλωσε μαζί με τα παιδιά μου στην ίδια γειτονιά. Ο Βαγγέλης ανήκει στη νέα γενιά των ενεργών δημοτών της Αγίας Παρασκευής και διακρίνεται για το ήθος, την ευγένειά του, την επαγγελματική του κατάρτιση και την αγωνία του για το μέλλον της πόλης μας. Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για τα θέματα της νεολαίας και του αθλητισμού, για να κάνουμε μία Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή.

                                                                                           Γιώργος Οικονόμου

                                                                       Αντιπτέραρχος Μηχανικός ε.α.

                                                                Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

                   «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή»

Ο Βαγγέλης Καλύβας έκανε την παρακάτω δήλωση:

Γνωρίζω τον πτέραρχο Γιώργο Οικονόμου και την οικογένειά του από μικρό παιδί. Εκτιμώ πάρα πολύ τόσο την επαγγελματική του σταδιοδρομία όσο και την προσφορά του στον αθλητισμό. Υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδοςστο στίβο, με σπουδαίες επιδόσεις στις κατηγορίες παίδων και εφήβων στα 100μ. και είναι πρόεδρος του αθλητικού σωματείου Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής (ΚΑΠ). Έχει πολύ συγκεκριμένες απόψεις και προτάσεις για τα θέματα που απασχολούν σήμερα τους δημότες της Αγίας Παρασκευής και ιδιαίτερα για τις αθλητικές υποδομές για τις οποίες εγώ και οι νέοι της πόλης δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία. Αποφάσισα να συνταχθώ μαζί του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για να κάνουμε καλύτερη την Αγία Παρασκευή και να δώσουμε διέξοδο στα προβλήματα που απασχολούν τη νεολαία.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Γεννήθηκε στην Αγία Παρασκευή το 1984. Είναι γιος του Κώστα Καλύβα, τέως Διευθυντή του υποκαταστήματος της Γενικής Τράπεζας στην Αγία Παρασκευή και της Ελένης Καλύβα-Λιόλιου, νοσηλεύτριας στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης. Έχει μεγαλώσει στο Κοντόπευκο.

Φοίτησε στο 3ο Λύκειο της Αγίας Παρασκευής.

Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ, από το οποίο αποφοίτησε το 2008, με ειδικότητα στην αντισφαίριση και με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση του Τμήματος Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Έχει εργαστεί, ως προπονητής αντισφαίρισης, σε πολλά αθλητικά σωματεία και εκπαιδευτήρια της Αττικής και κυρίως στον όμιλο αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής, καθώς και στο Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Προσέφερε τις υπηρεσίες του ως εθελοντής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην αντισφαίριση και στο ποδηλατοδρόμιο του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (ΟΑΚΑ).

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία.

Γνωρίζει Αγγλικά και έχει άριστη γνώση και πιστοποίηση στη χρήση Η/Υ.