Χριστίνα Στεφανίδου & Λένα Λύτρα δυο νέες παρουσίες με την «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή»

Καλωσορίζουμε την Χριστίνα Στεφανίδου στη δημοτική μας παράταξη. Η Χριστίνα είναι μία καλλιτεχνική προσωπικότητα μεαξιόλογη πορεία και εργασιακή εμπειρία στο εξωτερικό, που επέστρεψε στην χώρα μας και δραστηριοποιείται επαγγελματικά με μεγάλη επιτυχία. Είμαι βέβαιος ότι θα φέρει έναν νέο αέρα καλλιτεχνικής δημιουργίας που τόσο χρειάζεται η πόλη μας. Μαζί θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα πολιτιστικό περιβάλλον πρωτότυπο και ελκυστικό για τους δημότες, να δώσουμε προοπτική στην καλλιτεχνική δημιουργία, να κάνουμε μία Νέα Αρχή στα πολιτιστικά δρώμενα της Αγίας Παρασκευής.

                                                                                           Γιώργος Οικονόμου

                                                                       Αντιπτέραρχος Μηχανικός ε.α.

                                                                Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

                   «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή»

Η Χριστίνα Στεφανίδου  έκανε την παρακάτω δήλωση:

 «Μεγάλωσα στην Αγία Παρασκευή και επέστρεψα στο σπίτι μου μετά από δώδεκα χρόνια σπουδών και εργασιακής εμπειρίας στην Νέα Υόρκη. Η Αγία Παρασκευή με κέρδισε από την πρώτη στιγμή, με τις γειτονιές της, τα πάρκα της, τη φυσική της ομορφιά και πάνω απ’όλα με τους ανθρώπους της.

Θέλω να συμμετέχω στις κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις της, για να φτιάξουμε  μία πόλη σύγχρονη και καλύτερη για τους πολίτες της. Ο Γιώργος Οικονόμου είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας, γιατί έχει σχέδιο και όραμα, γιατί μπορεί να δώσει λύσεις.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσεστην Αγία Παρασκευή.

Αποφοίτησε από το AmericanCommunitySchool(ACS) και συνέχισε τις σπουδές της στο Αμερικανικό Κολλέγιο Deree, όπου σπούδασε Ιστορία της Τέχνης. Συνέχισε τις σπουδές τηςστοMagdalenCollegeτου Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, όπου πραγματοποίησε κλασικές σπουδές με έμφαση στο αρχαίο ελληνικό δράμα.

To 2005 μετακόμισε στην πόλη της Νέας Υόρκης για να παρακολουθήσει τριετές πρόγραμμα στη Θεατρική Σχολή NeighborhoodPlayhouse, όπου εξειδικεύτηκε στην τεχνική υποκριτικής Meisner και έλαβεπτυχίοBachelorofArts.

Εν συνεχεία, εργάστηκε στη Νέα Υόρκη. Ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως δημιουργικός διευθυντής της OperaGalleries, όπου συμμετείχε στη δημιουργία και την παραγωγή πολλών επιτυχημένωνπαραστάσεων για διάσημους σύγχρονους καλλιτέχνες, που έχουν καθιερωθεί στο καλλιτεχνικό στερέωμα της Νέας Υόρκης.

Αργότερα εργάστηκε στο πρακτορείο Mirrorball που ειδικεύεται σε εκδηλώσεις μάρκετινγκ για πολύ διάσημες εταιρείες. Στο συγκεκριμένο πρακτορείο,ωςο πιο στενός συνεργάτηςτου δημιουργικού διευθυντή και ιδρυτή του, συμμετείχε στους τομείς του σχεδιασμού, της εκπαίδευσης, αλλά και στη διοργάνωση εκδηλώσεων στο πλαίσιο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της επιχείρησης.

Το 2013 προσελήφθη ως δημιουργική διευθύντρια και εκτελεστική παραγωγός σε εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων, κυρίωςκαλλιτεχνικών που σχετίζονται με τη μουσική και το θέαμα.

Το 2017 επέστρεψε στην Αθήνακαι ασχολείται με τη μουσική, ως DJ και παραγωγός. Παράλληλα με τη μουσική, το 2019 δημιούργησε την εταιρεία CosmicSupernovaπου εξειδικεύεταιστην παροχή υπηρεσιών με πρωτότυπες και δημιουργικές ιδέες και προσεγγίσεις στους τομείςτων επιχειρήσεων, των ξενοδοχείων, fashionbrands, εκδηλώσεων και πολλών άλλων.

——————————————————————————————————————–

Καλωσορίζουμε τη Λένα Λύτρα στη δημοτική μας παράταξη. Η Λένα ανήκει στη νέα γενιά των ενεργών δημοτών της Αγίας Παρασκευής πουδιακρίνεται για την επιστημονική και επαγγελματική της κατάρτιση, αλλά και την αγωνία της για το μέλλον της πόλης μας, την οποία επέλεξε για να ζήσει με την οικογένειά της. Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για να φτιάξουμε μια πόλη πιο φιλική στους δημότες, να δώσουμε προοπτική στα παιδιά,να κάνουμε μία Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή.

                                                                                           Γιώργος Οικονόμου

                                                                       Αντιπτέραρχος Μηχανικός ε.α.

                                                                Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

                   «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή»

Η Λένα Λύτρα  έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Ζω στην Αγία Παρασκευή τα τελευταία έντεκα χρόνια. Έχοντας μεγαλώσει στην επαρχία, η Αγία Παρασκευή με κέρδισε από την πρώτη στιγμή, και ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια που απέκτησα παιδιά. Αγαπώ τις γειτονιές της, τα πάρκα της, τους περιπάτους της και πάνω απ’όλα τους ανθρώπους της.

Συμμετέχοντας με κάθε ευκαιρία στις κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις της, επιθυμώ μια πόλη που θα χαίρομαι να ζω, να μεγαλώνω τα παιδιά μου με ασφάλεια και ξεγνοιασιά. Μία πόλη σύχρονη και καλύτερη για τους πολίτες της.

Γνωρίζω τον πτέραρχο Γιώργο Οικονόμου αρκετά χρόνια από την Πολεμική Αεροπορία. Η εμπειρία του σε θέματα  διοίκησης, διαχειρίσης τεχνικών έργων και υποδομών είναι αδιαμφισβητητη. Πρόκειται για ένα συμπολίτη μας, με πλουσιο βιογραφικό τόσο σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο, που μπορεί να εγγυηθεί με ασφάλεια την αλλαγή σελίδας του δήμου μας.»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε το 1984 στο Αργοστόλι Κεφαλλονιάς, αλλά κατάγεται από την Άρτα. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (2008), και του μεταπτυχιακού προγράμματος Τεχνο-οικονομικά Συστήματα (ΜΒΑ) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (2014).

Εργάστηκε ως πολιτικός μηχανικός σε ιδιωτικές εταιρείες με κύριο αντικείμενο την εκπόνηση μελετών έργων υποδομής. 

Από το 2012 εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός στην Υπηρεσία Έργων Πολεμικής Αεροπορίας (ΥΠΕΠΑ)με αντικείμενο την εκπόνηση μελετών έργων κυρίως οδοποιίας. Είναι παράλληλα εταίρος σε μελετητική εταιρεία συμβούλων μηχανικών.

Γνωρίζει άριστα την αγγλική γλώσσα.