Νέο στέλεχος ο Γιώργος Ξαρχάς στην “Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή “

O Γιώργος Ξαρχάς είναι ένας νέος ενεργός δημότης με συγκροτημένη άποψη που γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα και τα θέματα που απασχολούν την πόλη μας. Διαθέτει πάθος και αποφασιστικότητα. Έχει όρεξη για δουλειά και διάθεση για προσφορά στα κοινά. Θα αγωνισθεί μαζί μας από την θέση του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου. Μία νέα παρουσία που θα ενισχύσει τον αγώνα που κάνουμε για μία Νέα Αρχή στην Αγία Παρασκευή.

                                 Γιώργος Οικονόμου
                    Αντιπτέραρχος Μηχανικός ε.α.
                 Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
                             «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή»

Ο Γιώργος Ξαρχάς έκανε την παρακάτω δήλωση:

Καταλυτικό ρόλο για την ενασχόλησή μου με τα κοινά, είναι η επιθυμία μου να αφήσουμε ένα καλύτερο κληροδότημα για όλα τα παιδιά της πόλης που μεγαλώσαμε και ζούμε. Προσπαθώντας να συνεισφέρω με κάθε τρόπο προς αυτή τη κατεύθυνση, συνάντησα τον Γιώργο Οικονόμου για να του δηλώσω την στήριξή μου στην προσπάθεια που κάνει να δώσει προοπτική στην πόλη μας. Με τιμά η απόφασή του να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή.

Βιογραφικό
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Από το 1989 ζει στην Αγία Παρασκευή.
Φοίτησε στο 2ο & 10ο Δημοτικό, στο 2ο Γυμνάσιο και στο 1ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής.
Η αγάπη του για τον αθλητισμό ξεκινάει κατά τα μαθητικά του χρόνια, όπου υπήρξε ποδοσφαιριστής σε διάφορους συλλόγους. Όμως με τον Ποδοσφαιρικό Σύλλογο της Αγίας Παρασκευής, έφτασε να συμμετέχει σε παγκόσμιο τουρνουά νέων (Gothia Cup).
Το 2001 εισήχθη μετά από πανελλήνιες εξετάσεις στο τμήμα Λογιστικής του Α.Τ.Ε.Ι. Πειραιά και συμμετείχε ενεργά στην διοίκηση εθελοντικών φοιτητικών οργανισμών.
Το 2004 παρακολούθησε μαθήματα για ένα εξάμηνο στο Τμήμα Οικονομικών του Katho Ηogeschool Kortrijk στο Βέλγιο, μέσω του προγράμματος κινητικότητας Erasmus.
Το 2008 εργάστηκε ως οικονομικός αναλυτής (financial analyst) σε πολυεθνική εταιρεία στο Μεξικό και στη συνέχεια στη Σλοβακία, στην ίδια εταιρεία ως Λογιστής (Senior accountant).
Το 2011 επιστρέφει στην Ελλάδα όπου εργάζεται ανελλιπώς σε λογιστήρια μεγάλων εταιρειών στον τομέα παραγωγής και εμπορίας έως και σήμερα.
Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, της Ειρήνης και του Σπύρου.
Το 2016 γίνεται εθελοντής αιμοδότης.
Ασχολείται ενεργά με τα ζητήματα που απασχολούν τον δήμο της Αγίας Παρασκευής.