Θεοδώρα Παππά: Νέο στέλεχος στήν Δημοτική παράταξη “Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή”

Η Θεοδώρα Παππά είναι μία έμπειρη και καταξιωμένη γυναίκα στον τομέα της εκπαίδευσης.Μας τιμά η απόφασή της να συμπορευθούμε στην μάχη που θα δώσουμε για να χτίσουμε το μέλλον της πόλης μας. Από την θέση της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με την ευρύτερη κοινωνική της δράση και αποδοχή, αλλά και την εμπειρία της στα θέματα παιδείας  θα μας βοηθήσει σημαντικά. Μαζί θα κάνουμε μία Νέα Αρχή στην Αγία Παρασκευή.

                                    Γιώργος Οικονόμου

                                                                       Αντιπτέραρχος Μηχανικός ε.α.

                                                                Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

                   «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή»

Η Θεοδώρα Παππά έκανε την παρακάτω δήλωση:

Είμαι συνταξιούχος και αποφάσισα, ύστερα από ώριμη σκέψη, να ενεργοποιηθώ, ως υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή». Στηρίζω ανεπιφύλακτα τον Γιώργο Οικονόμου στην προσπάθειά του.

Κοινό μας όραμα και στόχος είναι να αγωνιστούμε με ήθος και δυναμισμό για την ποιοτική αναβάθμιση του δήμου, όχι με λόγια, αλλά με έργα και πράξεις.

Βιογραφικό:

Γεννήθηκε στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων το 1955. Είναι παντρεμένη με τον απόστρατο αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού Αλέξανδρο Παπαϊωάννου και έχει δύο κόρες.

Αποφοίτησε από τη Φιλολογική Σχολή του πανεπιστήμιου Ιωαννίνων και έχει υπηρετήσει ως εκπαιδευτικός στα Χανιά, την Κέρκυρα, τη Νέα Ιωνία και από το 1999 στο 3ο Γυμνάσιο Αγίας παρασκευής ως καθηγήτρια, υποδιευθύντρια και διευθύντρια.