Χρυσούλα Μεταξία Συγγερίδου άλλο ενα αξιόμαχο στέλεχος με την “Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή”

Η Χρυσούλα Μεταξία Συγγερίδου είναι μία αξιόλογη δημότισσά μας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ευαισθησίες σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και κυρίως σε θέματα που αφορούν την τρίτη ηλικία και τους ΑΜΕΑ.Μας τιμά η απόφασή της να συμπορευθούμε στην μάχη που θα δώσουμε για να γυρίσουμε σελίδα στην πόλημας. Από την θέση της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με την ευρύτερη κοινωνική της δράση και αποδοχή, αλλά και την εμπειρία της στα θέματα ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, εθελοντισμού  θα μας βοηθήσει σημαντικά. Μαζί θα κάνουμε μία Νέα Αρχή στην Αγία Παρασκευή.

                                    Γιώργος Οικονόμου

                                                                       Αντιπτέραρχος Μηχανικός ε.α.

                                                                Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

                   «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή»

Η Χρυσούλα Μεταξία Συγγερίδουέκανε την παρακάτω δήλωση:

Ζω χρόνια στην Αγία Παρασκευή, είμαι σύζυγος και μητέρα ενός παιδιού και αποφάσισα, ύστερα από ώριμη σκέψη, να ενεργοποιηθώ, ως υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή», γιατί θέλω να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Στηρίζω την Νέα Αρχή και τον Γιώργο Οικονόμου γιατί έχω πεισθεί ότι έχει όραμα, πρόγραμμα και δυνατότητες για να κάνουμε καλύτερη την Αγία Παρασκευή.

Βιογραφικό:

Γεννήθηκε στη Γερμανία με καταγωγή από την Χρυσούπολη Καβάλας.

Τελείωσε το λύκειο στη  Χρυσούπολη Καβάλας και στη συνέχεια σπούδασε Ψυχολογία στο Μονπελιέ της Γαλλίας από όπου πήρε και το μεταπτυχιακό της στην Κλινική Ψυχολογία.

Ζει στην Αγία Παρασκευή και είναι παντρεμένη με τον ΔημήτρηΤρουλάκη, Διευθυντή στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και έχουν ένα γιο τον Αλέξανδρο, που είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Έχει πολυετή εμπειρία σε θέματα ψυχολογίας και κοινωνιολογίας με εξειδίκευση σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.