Αθανάσιος Γκιούλης & Μιχάλης Δουκίδης δυο νέες υποψηφιότητες με την «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή»

Καλωσορίζουμε τον Αθανάσιο Γκιούλη στη δημοτική μας παράταξη. Τον γνωρίζω χρόνια, καθώς τα παιδιά μας έπαιζαν μαζί μπάσκετ στην Καλαθοσφαίριση της Αγίας Παρασκευής. Ο Θανάσης ανήκει στη γενιά των ενεργών δημοτών της Αγίας Παρασκευής και διακρίνεται για την εργατικότητά του, την ευγένειά του, την επαγγελματική του συνέπεια και την αγωνία του για το μέλλον της πόλης μας. Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για τα θέματα της πόλης μας και  του αθλητισμού, για να κάνουμε μία Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή.

                                                                                           Γιώργος Οικονόμου

                                                                       Αντιπτέραρχος Μηχανικός ε.α.

                                                                Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

                   «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή»

Ο Αθανάσιος Γκιούλης έκανε την παρακάτω δήλωση:

Είμαι υποψήφιος για πρώτη φορά στο Δήμο Αγίας Παρασκευής και προτεραιότητά μου θα είναι η βελτίωση των αθλητικών υποδομών στον Δήμο έτσι ώστε όλο και περισσότεροι νέοι να ασχοληθούν ενεργά με τον αθλητισμό.

Μπορούµε να πετύχουµε περισσότερα, µε την συµµετοχή σας, με συνέπεια στις αρχές µας, πέρα από στενά κοµµατικά όρια. Θα βάλουμε γερά θεµέλια με οργάνωση και προγραµµατισμό χωρίς τυµπανοκρουσίες, αλλά µε ορατά αποτελέσµατα, στην προσπάθειά µας για την ανασυγκρότηση και αναγέννηση του αθλητισμού στην Αγία Παρασκευή. Παρότι συμμετέχω πρώτη φορά σε αυτοδιοικητικές εκλογές αισθάνομαι σίγουρος ότι μπορώ να προσφέρω στην τοπική αυτοδιοίκηση μέσω της υποψηφιότητάς μου για δημοτικός σύμβουλος. Επειδή είμαι ρεαλιστής και όχι επαγγελματίας πολιτικός προτιμώ να συμπορεύομαι με άτομα που έχουν όραμα, καθαρότητα βλέμματος και λόγου, καθώς πιστεύω πως αυτά τα άτομα μπορούν να κάνουν πραγματικά μια νέα αρχή για την Αγία Παρασκευή. Έτσι λοιπόν επέλεξα την Νέα Αρχή και τον Γιώργο Οικονόμου τον οποίο και τον ευχαριστώ θερμά που με τίμησε με την εμπιστοσύνη του. Εύχομαι καλή επιτυχία και καλό αγώνα σε όλους τους συνυποψηφίους.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Γεννήθηκε το 1966 στην Αυλώνα της Αλβανίας. Εκεί τελείωσε το Δημοτικό και Γυμνάσιο, ενώ το Λύκειο στα Τίρανα.  

Πέρασε στο πανεπιστήμιο Τιράνων στο τμήμα Φυσικής Αγωγής και αποφοίτησε το 1991,ενώ συγχρόνως συμμετείχε ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην Ομάδα Flamurtari, DinamoΤιράνων και στην Εθνική Αλβανίας.

Από το 1992 έως το 1995 ασχολείται με το εμπόριο κυρίως στην Ιταλία, ενώ το 1996 εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά και εργάζεται στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στις εμπορικές εταιρείες TELEPRIME, ΑΛΚΥΩΝ και ΠΛΕΓΜΑΝΕΤ.

Είναι επίσης από το 2004 ενεργό μέλος στον σύλλογο Καλαθοσφαίρισης  Αγίας Παρασκευής (ΚΑΠ).

Είναι κάτοικος Αγίας Παρασκευής από το 1998, είναι παντρεμένος με την AlmaRoco, έχει δύο παιδιά τον Ματθαίο, φοιτητή στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών του ΤΕΙ Χανίων Κρήτης, παίκτητης ανδρικής ομάδας Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής και τώρα του ΑΟΚ Χανίων και την Άρτεμη, δώδεκα ετών μαθήτρια της ΣΤ΄Δημοτικού.


Καλωσορίζουμε τον Μιχάλη Δουκίδη στη δημοτική μας παράταξη. Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για να μπει ο Δήμος μας σε μια νέα εποχή. Να κάνουμε μία Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή. Ο Μιχάλης είναι ένας ενεργός δημότης και μηχανικός  που διακρίνεται για το ήθος και την επαγγελματική του κατάρτιση. Είναι ο μηχανικός που κατασκεύασε το υπερσύγχρονο κολυμβητήριο Πεύκης –Λυκόβρυσης που παραδόθηκε πρόσφατα. Θα είναι πολύ χρήσιμος στην προσπάθεια που κάνουμε.

                                                                                           Γιώργος Οικονόμου

                                                                                Αντιπτέραρχος Μηχανικός ε.α.

                                                                          Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

                           «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή»

Ο Μιχάλης Δουκίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:

Ζώ πολλά χρόνια με την οικογένειά μου στην Αγία Παρασκευή.

 Η επαγγελματική μου δραστηριότητα στον χώρο των κατασκευών, μου προσέφερε  εμπειρίες και γνώση, που θα ήθελα να χρησιμοποιήσω προς όφελος της πόλης μας, που ενώ έχει μεγάλες δυνατότητες και φυσική ομορφιά, υστερεί σε βασικές υποδομές. Το κολυμβητήριο έχει στοιχειώσει. Πολλά πράγματα έχουν μείνει πολύ πίσω.

Γνωρίζω τον πτέραρχο Γιώργο Οικονόμου πολλά χρόνια. Είναι πολύ  έμπειρος στα θέματα Δημόσιας Διοίκησης, Υποδομών και Περιβάλλοντος. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος  για να κάνει την επανεκκίνηση στον δήμο και να  ηγηθεί της προσπάθειας να αναμορφώσουμε την πόλη μας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964 και ζει με την οικογένειά του στην Αγία Παρασκευή.

Είναι πτυχιούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός από το 1987, κάτοχος ΜΕΚ Δ’ Τάξης (Ηλεκτρολογικά) και Δ’ Τάξης (Βιομηχανικά-Ενεργειακά)

Έχει μακρόχρονη επαγγελματική εμπειρία στην κατασκευή δημοσίων και ιδιωτικών έργων.

Από το 2000 μέχρι το 2008 υπήρξε στέλεχος μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών και υπεύθυνος μηχανικός Η/Μ εργασιών σε πολλά εργοτάξια.

Από το 2008 έως σήμερα είναι τεχνικός διευθυντής και μέλος του ΔΣ μεγάλης τεχνικής κατασκευαστικής εταιρείας, η οποία, πέραν των άλλων, μελέτησε και κατασκεύασε πρόσφατα το έργο  ΑΝΑΠΛΑΣΗ Ο.Τ. 9 ΔΗΜΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ που περιλαμβάνει τη διαμόρφωση χώρων πρασίνου, αναψυχής, αθλητικών κολυμβητικών εγκαταστάσεων, καταστημάτων και υπόγειας στάθμευσης.

Είναι παντρεμένος με την Εβελίνα Κωστοπούλου, καθηγήτρια αγγλικής φιλολογίας και πιάνου και έχουν δύο κόρες, την Αγγελίνα, φοιτήτρια στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ, και την Ίριδα, μαθήτρια λυκείου.