Ας γνωρίσουμε την πρώην Αντιδήμαρχο, κ. Ελευθερία Παπαδοπούλου

Πρώην Αντιδήμαρχος Διοίκησης και υπεύθυνη για την φροντίδα των αδέσποτων ζώων του Δήμου μας,  η κ. Ελευθερία Παπαδοπούλου, αποτελεί δυναμικό στέλεχος του συνδυασμού του Βασίλη Ζορμπά, «Αγία Παρασκευή η πόλη μας».

Η κ. Παπαδοπούλου θα είναι ξανά υποψήφια στο πλευρό του κ. Ζορμπά στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης το Μάιο του 2019. Είναι λοιπόν μια ευκαιρία να την γνωρίσουμε καλύτερα.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στην Αθήνα.

Ο πατέρας της Φιλοποίμην Παπαδόπουλος, Μεσσήνιος, ήταν αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού  και τελειόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αποφοίτησε από την Κτηνιατρική σχολή του Α.Π.Θ το 1980. Διατηρεί από τότε το πρώτο ιατρείο ζώων συντροφιάς στην Αγία Παρασκευή. Συμμετέχει μέχρι σήμερα σε δεκάδες Παγκόσμια και Ελληνικά Συνέδρια, σεμινάρια και θεματικές επιστημονικές ημερίδες.

Επί μία δεκαετία διετέλεσε αιρετό μέλος και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κτηνιάτρων Αττικής και παράλληλα υπήρξε εκπρόσωπος της Ελλάδας και των κτηνιάτρων για 10 χρόνια στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κτηνιάτρων με ενεργό συμμετοχή σε θέματα υγείας των ζώων, αδέσποτων ζώων συντροφιάς, υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων και ιδιαίτερα στη θεσμοθέτηση της διαρκούς επιμόρφωσης των Ελλήνων  Κτηνιάτρων.

Επί Δημαρχίας Βασιλείου Ζορμπά (2011-2014) διετέλεσε Αντιδήμαρχος και υπεύθυνη για τα προγράμματα περίθαλψης-στειρώσεων των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Είναι μέλος της Ενιαίας Κοινωνικής Επιτροπής του Δήμου Αγ. Παρασκευής από το 2015 έως και σήμερα, Συντονίστρια της Κοινωνικής Επιτροπής της παράταξης «Αγία Παρασκευή-η Πόλη μας», με πολλαπλές δράσεις σε επίπεδο κοινωνικής αλληλεγγύης (στήριξη των δομών που πρωτοϊδρύσε η παράταξη, κοινωνικό μαγειρείο-παντοπωλείο και των αδύναμων οικονομικά συμπολιτών μας).

Η παράταξή «Αγία  Παρασκευή-η Πόλη μας», με επικεφαλής τον Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά διακρίνεται και ξεχωρίζει   για την πολυσυλλεκτική παρουσία της, την αποτελεσματικότητα, προοδευτικότητα των στόχων και των επιλογών της για μια νέα εποχή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με επίκεντρο  την Αγία Παρασκευή, προτάσσοντας  λύσεις και συνθέσεις κοινωνικής αποδοχής και προτεραιότητες με πρωταγωνιστές τους πολίτες και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.