Ενθουσίασε και συγκίνησε η θεατρική παράσταση «Αρίστος» στο Δήμο Βριλησσίων, από το ΣΒΑΠ

Στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων παρουσιάστηκε η θεατρική παράσταση «Αρίστος» σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαγεωργίου. Το κοινό καταχειροκρότησε τους ηθοποιούς οι οποίοι έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας. Το έργο βασίζεται στο βιβλίο του Θωμά Κοροβίνη «Ο γύρος του θανάτου» που εξιστορεί τη ζωή του Αριστείδη Παγκρατίδη, φερόμενου ως «Δράκου του Σέιχ Σου», μέσα από μαρτυρίες ανθρώπων που τον γνώρισαν. Επί σκηνής εμφανίστηκαν οι ηθοποιοί Φιλαρέτη Κομνηνού, Μιχάλης Οικονόμου και Γιώργος Χριστοδούλου, ενώ μελωδικά συνόδευσε μ’ένα πλήθος μουσικών οργάνων ο Κλείτος Κυριακίδης.

Η θεατρική παράσταση «Αρίστος» εντάσσεται στο Διαδημοτικό Πολιτιστικό Πρόγραμμα «Έν Άστει» που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων σε συνεργασία με τους 14 Δήμους-Μέλη του, με δωρεάν είσοδο για το κοινό. Η συγκεκριμένη πολιτιστική δράση ήταν σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Βριλησσίων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και απήυθηνε χαιρετισμό ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας και Μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων κ. Αλέξης Μαυραγάνης, καθώς και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βριλησσίων, κα Ιωάννα Κυρίτση.