Γιώργος Νεκταρίδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”

Ποιος είμαι ……

Γεννήθηκα το 1956 στις Σέρρες και από το 1989 κατοικώ μόνιμα στην Αγία Παρασκευή.

Σπούδασα στην Σχολή Στελεχών Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιχειρήσεων Τμήμα Λογιστών καθώς και Μάρκετινγκ και Δημόσιες Σχέσεις. Έχω ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική από το 1974  μέλος της ΟΝΝΕΔ, Αντιπρόεδρος Τοπικής Οργάνωσης και Αντιπρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής.

Διετέλεσα Εκκλησιαστικός Επίτροπος για δώδεκα χρόνια στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού  Αγίας Παρασκευής καθώς και μέλος της Ενοριακής Νεανικής Εστίας και της Ερανικής Επιτροπής.

Ασχολήθηκα ενεργά με το Γονεϊκό Κίνημα από το 2005 και διετέλεσα Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου, Αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας του 1ου Γυμνασίου και Πρόεδρος του 4ου Γ.Ε.Λ Αγίας Παρασκευής, είμαι σήμερα Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Ειδικού Επαγγελματικού Λυκείου και Κωφών και Βαρήκοων Αγίας Παρασκευής, εκλεγμένο αναπληρωματικό μέλος στην Ένωση Συλλόγων Γονέων Αγίας Παρασκευής και μέλος στην Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Αγίας Παρασκευής από την παράταξη Αγία Παρασκευή η Πόλη μας.

Επίσης είμαι και μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Διαβήτη από το 2016, με έδρα την Αγία Παρασκευή.

Ασχολούμαι ενεργά με τα δημοτικά θέματα, ιδίως με θέματα παιδείας, κοινωνικής πολιτικής και πολιτισμού.

Είμαι έγγαμος και έχω δύο παιδιά.

Αγωνίζομαι για μία πραγματική – ανεξάρτητη – αδέσμευτη τοπική αυτοδιοίκηση, αποκλειστικά για την πόλη μου και τους συμπολίτες μου.

Ζητώ λοιπόν από όλες και όλους την στήριξη και συμπαράστασή σας για την επίτευξη των στόχων  μου.