Ανοικτή Επιστολή της ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, σχετικά με τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στα Πευκάκια

Σχετικά με τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στα Πευκάκια και την εκκρεμότητα κατασκευής κλίμακας στην είσοδο του ναού θέλουμε να ενημερώσουμε τους δημότες και ιδιαίτερα τον Σύλλογο Ανεγέρσεως  του ναού για τα παρακάτω.

Δεν θα μπούμε σε τεχνικές και διαδικαστικές λεπτομέρειες οι οποίες έχουν να κάνουν με υπηρεσίες του δήμου. Μπορούμε όμως να σας διαβεβαιώσουμε ότι το θέμα θα λυθεί ΑΜΕΣΑ με τέτοιο τρόπο που θα καταδείξει την ολιγωρία και την ανεπάρκεια των τελευταίων διοικήσεων. Για το συγκεκριμένο θέμα υπάρχει ισχυρή βούληση δική μας, των ενδιαφερομένων  και όλων των κατοίκων της περιοχής.

Εκείνο όμως που μας προξενεί εντύπωση είναι ότι ο Σύλλογος αναζητεί δεσμεύσεις από πρόσωπα τα οποία χαρακτηρίζονται από ανακολουθία λόγων και έργων και ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση. Γιατί είναι βέβαιο ότι σε μια προεκλογική περίοδο όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι θα δεσμευτούν. Άλλωστε για αυτούς δεν κοστίζει τίποτα. Κάποιοι έχουν εθιστεί στην υποκρισία και στο ψέμα. Το χειρότερο όμως όλων είναι ότι δεν αναγνωρίζουν τα λάθη τους γι’ αυτό και δεν ακούσαμε μέχρι σήμερα ούτε μία λέξη αυτοκριτικής.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ